Aukščio bijojęs filmo „Ant ribos“ aktorius: maniau, kad apsiverksiu

Kriminalinis trileris „Ant ribos“ jau rytoj, penktadienį, pasieks Lietuvos kino teatrus. Jame žiūrovai išvys filmo „Įsikūnijimas“ (angl. „Avatar“) žvaigždę Samą Worthingtoną, balansuojantį ant Niujorko daugiaaukščio atbrailos. Aktorius prieš premjerą prisipažino, kad filmavimų metu turėjo įveikti save ir nugalėti aukščio baimę.

Filme „Įsikūnijimas“ S.Worthingtono herojus kovojo su godžiais Pandoros planetos užgrovėjais, 2010-ųjų juostoje „Skola“ – su naciais karo nusikaltėliais, o filme „Titanų susidūrimas“ – su milžiniška jūrų pabaisa, tačiau herojų ne sykį įkūnijęs aktorius turi labai žemišką baimę.

Pagrindinis filmo „Ant ribos“ aktorius prisipažino iki skausmo bijantis aukščio. Kaip televizijos kanalui NBC sakė 35-erių S.Worthingtonas, jis manė nesugebėsiąs valandų valandas išstovėti ant 35 cm pločio atbrailos, esančios 61 metrą nuo žemės. „Tikrai nesu aukščio gerbėjas – ypač, jei reikia stovėti ant atbrailos ir dar taip aukštai, o po apačia verda Niujorkas. Aš nervinuosi vien apie tai kalbėdamas!“ – sakė aktorius.

Pirmąją filmavimo dieną S.Worthingtonas turėjo žengti ant pavojingosios atbrailos, jau tada jis pajuto, kad visas kieto vyruko įvaizdis byra. „Išėjęs ant krašto bijojau, kad tuoj apsiverksiu ir susisuksiu į kamuoliuką iš baimės, – juokavo aktorius. – Pamaniau, tai tikrai nėra geriausia pradžia aštraus veiksmo filmui.“ Tačiau susiėmęs ir padedamas kolegų S.Worthingtonas greitai įveikė save, o filme „Ant ribos“ – baimės neliko nė kvapo.

Aktorius prasitarė, kad jau netrukus ims darbuotis garsiojo filmo „Įsikūnijimas“ tęsinio filmavimo aikštelėje. Kol kas visos būsimo projekto detalės kruopščiai slepiamos.

Neprognozuojamas trileris „Ant ribos“ su S.Worthingtonu Lietuvos kino teatruose – nuo sausio 27-osios.


Šiame straipsnyje: Ant ribosSamas Worthingtonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių