Atvirumas „Facebook'e“: D. Baumila prašė padrąsinimo prieš operaciją

Dainininkas Donatas Baumila penktadienį turėjo gultis ant operacinio stalo ir visiems laikais atsikratyti akinių. 
Savo viešoje „Facebook“ paskyroje jis dar trečiadienį prašė padrąsinimo prieš operaciją.

“Na ką... Liko dvi dienelės ir ate lindzės ir akiniai :)) (Kalba netaisyta – red. past.) Norėčiau pasakyti, jog ramu, bet kažkodėl taip nėra, matyt, natūraliai lenda įvairiausios mintys į galvą: ar viskas bus gerai, ar neskaudės, ar ateity regėjimas neblogės... Draugai su patirtimi, nuraminkite mane, prašau.. ;)”, - kreipėsi D. Baumila.

Jo bičiuliai ramino kolegą, kad tai buvo vienas geriausių jų gyvenimo sprendimų.

Socialinis tinklalapis „Facebook“ jau tapęs daugelio mūsų kasdienybe ir nors, dažnai patys ant savęs pykstame, jog tiek daug laiko sugaištame internetinėje erdvėje, tačiau galiausiai, visvien nugali noras pasitikrinti savo paskyrą. Tai, savo anketose pripažįsta ir žinomi Lietuvos žmonės.

“Jau seniai Facebook'ui galima pastatyti marmurinį paminklą su užrašu "Čia buvo žvėriškai nužudytas Laikas...”, - yra parašęs Aras Vėberis.

„Facebook“ naudojasi praktiškai visi, tačiau jo paskirtis gerokai pakito nuo pirminės - būdo susisiekti koledžo studentams. Dabar šio portalo vartotojai yra taip susirūpinę savo virtualiu įvaizdžiu, jog jo kūrimas dažnai atima daugiau laiko nei realus gyvenimas. Vieni „Facebook“ tinklalapyje rašo praktiškai viską, kas vyksta jų gyvenime. Štai šios savaitės „perliukai“:

“Jau kitą savaitę galėsite išvysti videofilmuką, kuriame pasidalinsiu su Jumis makiažo gudrybėmis, sužinosite kaip prižiūriu savo plaukus, kokia svarbi mums mityba ir aptarsime kosmetikos priemones..”, - rašė Oksana Pikul.

Galima pastebėti, jog dauguma Lietuvos garsenybių yra įvaldę tinklalapio technologijas ir vietoje tekstų, tiesiog dalinasi savo fotografijomis, kurios nupasakoja įvykį ar nuotaiką. Kiti pasitelkia humorą arba ironiją: “Pasiūliau namų tvarkytojai „Moet&Chandon“ - sako neatidarinėk, vėl tvarkyt reiks! Normaliai! :D”,-  juokėsi Gytis Ivanauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gee

Gee portretas
Kiek dar rodysit sita, sunsnuki internete? Kuo jis i,zymus pasidare? Paliko zmona,ir dukryte,tai ir dink is akiu,.. Nelysk su savo baisia isvaizda ,nes sukelia vemuli,...Dziaukis su ta barakuda iki neuzkibo sperma...bus tas pats gaus spyri, i, sikna,,

fui slykstyne

fui slykstyne portretas
tegul dreba kuilys nes gali ir kitaip jo operacija apsiversti..

Tikrai

Tikrai portretas
nepatinka Baumila.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių