Atversta 10 automobilių sudaužiusio A.Sakalausko byla

Beveik prieš dvi savaites neblaivus 10 automobilių sudaužiusio aktoriaus Arūno Sakalausko byla - jau ant teisėjų stalo.

Pirmadienį teismui buvo perduota pirmojo aktorės Ingeborgos Dapkūnaitės sutuoktinio administracinė byla. Pažeidėjas visiškai pripažįsta savo kaltę, informuoja paspausk.lt.

Garsus aktorius policijoje prisipažino, kad vairavo neblaivus automobilį - o ką jau čia ir neigsi, kai alkotesteris parodė 2,2 promiles alkoholio. A. Sakalauskas tikino turėjęs asmeninių problemų, tačiau jų nedetalizavo - savo poziciją esą išsakys teisme, kuris nagrinės jo administracinio teisės pažeidimo bylą.

Paskalų portalas Paspausk.lt primena, kad aktorius prie automobilio „Subaru Legacy“ sėdo lapkričio 20-ąją po vidurdienio – apie 14 val. Teigiama, kad važiuodamas Naujininkų mikrorajone esančioje Aguonų gatvėje jis vieną po kito stumdė ir daužė kelkraštyje stovinčius automobilius. Laimei, žmonės nenukentėjo.

A. Sakalauskui gresia bauda (nuo 2000 iki 3000 Lt) ir vairuotojo pažymėjimo praradimas nuo 2 iki 3 metų bei areštas nuo 10 iki 30 parų. Be to, aktorius turės atlyginti žalą, kurią padarė apgadindamas automobilius.


Šiame straipsnyje: Arūnas Sakalauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių