Atskleistas filmo „Greiti ir įsiutę 5“ siužetas

Kino studija „Universal“ nusprendė nebekankinti filmų sagos „Greiti ir įsiutę“ gerbėjų ir atskleidė penktosios filmo dalies siužetą.

Anot sinopsio, pabėgęs į laisvę Dominykas Torreto (aktorius Vin Diesel) ir jam padėjęs Brianas O‘Konneris (aktorius Paul Walker) bėga iš valstijų kirsdami net kelias sienas ir apsistoja Brazilijoje, kur jų laukia ne tik daug laukinių beždžionių, bet ir paskutinis darbas, kurį norom nenorom reikės atlikti, kitaip laisvę jie matys kaip savo ausis.

Buvusiam policininkui ir buvusiam nusikaltėliui padės judviejų suburta pačių geriausių lenktynininkų komanda, o sutrukdyti užmačioms bandys dviese: vietinis pasibjaurėtinos reputacijos biznierius ir užsispyręs federalinis agentas Hobbsas (aktorius Dwayne Johnson) ir jo komanda.

Pirmasis visus siekia nuvaryti į kapus, o antrasis nors ir pasižymi puikiais pasiekimais darbe, tačiau yra ganėtinai kvailokas, nes skirtingai nuo kino žiūrovų, ilgai negali atskirti „blogų“ vyrukų nuo „gerų“ ir vaikosi visus iš eilės. Brianui ir Domui beliks pasitikėti tik savo sėkme ir miklumu.

Filmo premjera suplanuota sekančių metų birželį.


Šiame straipsnyje: Greiti ir įsiutęfilmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių