Atsirado dar viena nužudyto teisėjo J.Furmanavičiaus sužadėtinė

Panašu, kad kriminalinė byla meilės peripetijomis nenusileidžia garsiai muilo operai „Santa Barbara“.

Po pedofilijos skandale nušauto teisėjo Jono Fumanavičiaus ilgametės draugės Astos ašarų per televiziją - triukšmas LNK redacijoje. Atsirado dar viena nužudyto teisėjo draugė ir nužudyto teisėjo draugės sužadėtinis.

 „Nuo... iki“ laidos vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei rytas po laidos, kurioje kalbėjo aštuonerius  metus su Jonu Furmanavičiumi draugavusi Asta Ramanauskaitė, išaušo karštas.

„Apsiverkiau, nes ji melavo“, - nerinko žodžių 30 metų kaunietis Rimvydas.Jaunas vyras žunalistę tikino nesusivaldęs, kai per „Nuo...iki“ išvydo savo buvusią draugę ir sužadėtinę odontologę Astą Ramanauskaitę, kuri pasakojo apie sanykius su 18 metų vyresniu nušautu teisėju. Jauna moteris „Nuo... iki...“ tikino, kad teisėjas, su kuriuo ji draugavo net 8 metus, jai buvo antras žmogus po motinos ir su juo ji planavusi kurti šeimą. Į žunalistės klausimą, ar būdama tokia dailia mergina tikrai nesidairė į jaunus ir gražius vyrus, ji atsakė kategoriškai: „Ne, Jonas turėjo daugiau už juos“.

„Su manimi ji buvo beveik metus. Jai įteikiau sužadėtuvių žiedą, tačiau po kelių dienų ji žiedą atidavė. Jaučiau, kad Jonas buvo šalia visą tą laiką. Tačiau, kad ji išbraukė mane iš gyvenimo, mane šokiravo“, - kimdamas nuo emocijų pasakojo Rimvydas.

Tačiau Santą Barbarą primenanti istorija tuo nesibaigė, kai netrukus paaiškėjo, kad po laidos šoką patyrė dar vienas žmogus. „Aš buvau teisėjo Jono Furmanavičiaus draugė. Kad yra tokia Asta, nežinojau”, - laidos autoriams jau guodėsi kita jauna moteris.

Paini jausmų imperija - šį pirmadienį „Nuo...iki“ - 19:40 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių