Atrankos į „Lietuvos talentus 2010“ prasideda savaitgalį

Jau šį sekmadienį, liepos 4 dieną, prasideda atrankos į talentingiausių Lietuvos žmonių šou „Lietuvos talentai 2010“.

Pirmoji atranka vyks Palangoje, „Laukinių vakarų salūne“, ir tęsis nuo 12 val. iki 19 val. Pernai sulaukęs ypatingo dėmesio šou „Lietuvos talentai 2010“ šiemet, pasak kūrėjų, žada būti dar spalvingesnis ir įdomesnis.

TV3 projektas, atradęs Lietuvoje neregėtos srities – muzikavimo dantimis – žvaigždę Miką, jau šį savaitgalį pradės originalių talentingųjų paieškas. Todėl į atrankas kviečiami visi, kurie mano turį talentą ne tik dainuoti ar šokti, bet ir dar daugiau drąsos reikalaujančius numerius atlikti.

„Visus norinčius dalyvauti projekte, galinčius nustebinti savo talentais ne tik Lietuvą, bet ir visą pasaulį, kviečiame atvykti į Palangą, „Laukinių vakarų salūną“. 2009 metų „Lietuvos talentų“ nugalėtojo Miko sėkmė ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje įrodė, kad ne taip sunku būti pastebėtam. Už Miką balsus atidavė Lietuvos žiūrovai, o atsistoję jam plojo net Didžiosios Britanijos prodiuseriai, pasikvietę Miką dalyvauti pasaulyje garsiame šou. Lietuvoje tikrai yra talentų ir mes norime juos matyti atrankose, o žiūrovai – televizijos ekranuose“, – sako projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius Samas.

Patekusieji į „Lietuvos talentų“ atrankas dirbs kartu su geriausiais Lietuvos choreografais, režisieriais, scenos meistrais. Talentus stebės ne tik Lietuvos, net ir užsienio prodiuseriai. Tad, pasak kūrėjų, „Lietuvos talentai“ – tiesiausias kelias į pripažinimą ir šlovę.

Atrankos į projektą „Lietuvos talentai 2010“ vyks:

Liepos  4 d.   12–19 val.  Palanga, „Laukinių vakarų salūnas“

Liepos 11 d. 12–19 val.  Šiauliai, klubas „Martini“

Liepos 18 d. 12–19 val.  Kaunas, Kauno muzikinis teatras

Liepos  25 d.   12–19 val.  Vilnius, Lietuvos vaikų ir jaunimo centras.

 


Šiame straipsnyje: Lietuvos talentai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių