Atlikėjas Juanes: šlovė dingsta taip pat greitai, kaip ir atsiranda

Pirmą kartą Lietuvos publikai koncertuosiantis Kolumbijos atlikėjas Juanes įsitikinęs, jog žinomumas ir šlovė neturėtų būti didžiausia šiandienos žvaigždžių siekiamybė. Pasak atlikėjo, šie dalykai gali taip pat greit dingti iš gyvenimo, kaip ir jame atsirasti ir, svarbiausia, šlovė negarantuoja laimės.

„Šlovė, žinomumas iš esmės neturi jokios dvasinės reikšmės. Tai tarsi debesis, kurį tu matai iš toli ir tau atrodo, kad jis turi tam tikrą formą, tačiau, kai prie jo priartėji ar į jį pasineri, supranti, kad jame nieko nėra, tu ten nieko nematai. Todėl svarbiausia yra ne susikoncentruoti į šlovę ir siekti žinomumo, bet visą savo energiją sutelkti į asmeninę sėkmę. Tik ji gali garantuoti visapusišką laimę ir leisti būti savimi“, – tikina hito „La Camisa Negra“ atlikėjas.

Pats Juanesas po svaiginančios solinės karjeros pradžios ir pavydėtinų karjeros aukštumų bei populiarumo, kurį laiką buvo pasitraukęs iš muzikinio gyvenimo ir viešumos tam, kad į jį sugrįžtų su trenksmu. Juanesas į muziką grįžo su visą pasaulį nustebinusiu ir jau milžiniškos sėkmės susilaukusiu MTV „Unplugged“ koncertu.

Prestižinius MTV „Unplugged“ koncertus jau yra surengusios daugiau kaip 100 didžiausių pasaulio muzikos žvaigždžių, tarp kurių Paulas McCartney, Mariah Carey, Ericas Claptonas, „Roxette“, „Nirvana“, Bobas Dylanas, Robertas Plantas, „The Eagles“, neseniai Vilniuje viešėjęs Bryanas Adamsas, Shakira, Jay-Z, Alicia Keys, „Korn“, praėjusį rudenį Lietuvoje koncertavę „30 Seconds to Mars“, Lil Wayne ir kt.

„Šiandiena man svarbu būti laimingam. Aš nenoriu apsimetinėti ir daryti tai, kas man nepatinka. Aš vėl esu scenoje, vėl dainuoju ir žmonėms labai patinka tai, ką aš dabar darau. Manau pasirinkau teisingą kelią. Dabar aš save pasauliui rodau tokį, koks esu iš tiesų, ir, todėl dabar žengdamas muzikiniu keliu jaučiu tūkstančius kartų didesnį malonumą nei anksčiau, esu kur kas laimingesnis. Būtent laimė man reiškia sėkmę“, – sako Juanesas.

Jau rugpjūčio pabaigoje Juanesas pradės savo pasaulinį „Unplugged“ koncertų turą, kurio metu aplankys ne tik Pietų Ameriką, JAV, bet ir Europą.

Atlikėjo koncerto Vilniuje metu skambės ir specialiai šiam įvykiui paruošta Jurgio Didžiulio koncertinė programa. Iš Kolumbijos kilęs Lietuvos atlikėjas tapo ne tik Juaneso koncertą Vilniuje apšildančiu atlikėju, bet ir Kolumbijos kultūros ambasadoriumi Lietuvoje.


Šiame straipsnyje: JuanesKolumbija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių