Atlikėja V. Genytė: manęs nevargina tik tai, kas vyksta vandenyje

Ar gali būti taip, kad gražuolė operos solistė Vaida Genytė... nemėgsta sporto? Idealių formų savininkė prisipažįsta mėgstanti tik plaukioti baseine, nors po pusmečio kasdienių treniruočių iki šiol negalinti priprasti prie chloro kvapo. Kaip solistei pavyksta išlaikyti idealią figūrą ir pratintis prie nemalonaus chloro kvapo, paaiškės sekmadienį laidoje „Sportuok su mumis" tik per TV3.

„Šlovinu baseiną. Manęs nevargina tik tai, kas vyksta vandenyje. Nuo visokios kitokios veiklos aš labai greitai pavargstu! – prisipažįsta V. Genytė. – Kažkada bandžiau sportuoti, bet greitai supratau, kad po bet kokios aktyvios treniruotės visą dieną esu nedarbinga, neturiu nuotaikos ir energijos."

Jokio bėgimo, dviračių sporto salėje, aerobikos treniruočių – garsi dainininkė atmeta aktyvų sportą ir geriau renkasi dietas, kurios kartais primena... badavimą. Informacijos apie sveiką mitybą ir efektyvų svorio metimą V. Genytė ieško specializuotoje literatūroje. „Skaičiuoju kalorijas, pradžioje leidžiu sau suvalgyti 800 kilokalorijų, vėliau – 600, mano rekordas – ištvėriau su 400 kilokalorijų", – dalinasi patirtimi moteris, prieš keletą metų atsikračiusi net 23 kilogramų.

Pasirodo, idealių kūno formų savininkė pati susikūrė sau dietą. „Jokia disciplinuota, kieno nors kito sukurta dieta man netinka, todėl susikūriau savo. Kartais man užtekdavo obuolio, stiklinės sulčių ir kelių braškių, tačiau nepagalvokite nieko blogo, aš leidžiu sau ir šokolado gabalėlį suvalgyti!" – nuramina Vaida ir tuoj pat paaiškina, kad jai šokolado gabalėlis yra tas vos dviejų gramų kvadratėlis, pats mažiausias visoje plytelėje...



NAUJAUSI KOMENTARAI

o dieve

o dieve portretas
kaimas lieka kaimu

Jur....

Jur.... portretas
Nepavydek ne"kaimieti"
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių