Aštuonkojis Paulis: pasaulio čempionai - ispanai, trečia vieta - vokiečiams

Aštuonkojis orakulas Paulis penktadienį išpranašavo, kad pasaulio futbolo čempionate Ispanija sekmadienį įveiks Nyderlandus ir taps nugalėtoja.

Procedūrą, kaip galvakojis moliuskas priima dar vieną lemtingą sprendimą, pasirinkdamas dėžutę su maistu, prie kurios pritvirtinta vienos ar kitos rinktinės vėliava, tiesiogiai rodė iš karto keli Europos televizijos kanalai.

Aiškiaregis iš jūros, gyvenantis "Sea Life" akvariume Vokietijos mieste Oberhauzene, išgarsėjo visame pasaulyje, kai tiksliai atspėjo, kaip baigsis visų Vokietijos rinktinių rungtynės, tarp jų ir sensacingą vokiečių pralaimėjimą Serbijos komandai grupių etape pusfinalyje.

Jis taip pat išpranašavo, kad Vokietija laimės mačą su Urugvajumi dėl trečios ir ketvirtos vietos, kuris vyks šeštadienį.

Ketvirtadienį keli leidiniai suskubo pranešti, kad moliuskas pasirinko Nyderlandus, bet vėliau pasirodė, kad ši informacija buvo "antis".

Vis dėlto penktadienio prognozės Pauliui gali būti paskutinės: pustrečių metų aštuonkojis jau laikytinas senoliu pensininku. Galvakojai moliuskai paprastai negyvena ilgiau trejų metų.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių