Astrologės V.Liaugminienės 2010 metų horoskopas

Astrologės Violetos Liaugminienės prognozės dvylikai Zodiako ženklų 2010 metams

 AVINAS

"Žiemos miegas" Avinams užsitęs iki 2010-ųjų birželio. Šiuo metu jums būtų geriausia užsiimti savianalize, peržvelgti praėjusių metų sėkmes ir nesėkmes, apmąstyti kryptis, kuriomis norėtumėte judėti toliau. Avinai neturi laiko gilintis į save, tad patarčiau daugiau laiko skirti dvasinėms praktikoms, meditacijoms ir kitiems sveikatą stiprinantiems užsiėmimams. Meditacijos padės labiau atsiverti vidiniam pasauliui ir išgirsti Dieviškojo "Aš" šnabždesį, o vizualizacija - greičiau pasiekti norimą tikslą.

Tačiau nuo birželio iki rugsėjo kažkokia nematoma jėga gali jus visiškai pakeisti. Staiga vėl tapsite ryškūs, kupini idėjų. Šiuo metu jums gali atsiverti naujos galimybės. Būtų nedovanotina nuodėmė nepasinaudoti šiomis perspektyvomis, šia visatos skleidžiama banga ir kilstelėti pakopa aukščiau - tiek savo asmenybę, tiek karjeros reikalus. Ypatingą metų atmosferą jums kurs ne kas kitas, o karališka planeta - Jupiteris. Būtent jis būdamas jūsų ženkle vasaros laikotarpiu suteiks daugiau laisvės, galimybių išplėsti įvairias savo veiklos sritis. Tai stiprūs metai paieškoms, drąsiems sumanymams, inovatyvioms idėjoms įgyvendinti. Energijos turėsite tiek, kad ji veršis per kraštus. Kad šis laikotarpis būtų iš tiesų puikus, priklauso tik nuo jūsų pačių gebėjimo savo energiją nukreipti tinkama linkme ir iš gyvenimo imti tai, apie ką seniai svajojote. Galite visiškai pakeisti savo išvaizdą, gyvenimo būdą, įgyti drąsos įgyvendinti seniai puoselėtus planus.

Tačiau atsiminkite, šis laikotarpis bus gana trumpas, nes nuo rugsėjo jūs vėl panirsite į savo vidų. Pasistenkite užbaigti pradėtus darbus, tesėti duotus pažadus, grąžinti ir finansines, ir dvasines skolas, daugiau laiko skirti poilsiui, pasirūpinti sveikata, nes po šių metų seks itin aktyvūs, dinamiški ir itin sėkmingi metai Avinams.

JAUTIS

Tai jūsų laisvės ir nepriklausomybės metai. Jums atverti visi keliai, tačiau, prisiminkite, nuo to, kuriuos jūs pasirinksite, priklausys tolimesnis jūsų gyvenimas. Mėginsite kovoti už savo nepriklausomybę visose gyvenimo srityse. Darbe ir moksle sieksite laisvo grafiko, mėginsite atsikratyti senų, sustabarėjusių instrukcijų ir normatyvų, galite pradėti taikyti naujus metodus ir technologijas. Per didelis laisvės troškimas gali sukelti rimtų pavojų jūsų šeimos stabilumui. Jus trauks nauji požiūriai, nauji ir seni draugai.

Tačiau nuo birželio iki rugsėjo atrodys, kad kai kas, jums miegant, pakeitė baterijas. Vasarą jūsų energija gali staiga dingti. Gali apnikti gyvenimo prasmės ar amžini egzistenciniai klausimai. Jus gali apimti tingumas ir neveiklumas. O gal tai bus paprasčiausia gera, rami atostogų nuotaika? Vasarą jums reikėtų pasisaugoti ir infekcinių ligų, nes poilsiaus ne tik jūsų protas, bet ir imunitetas. Jei pavyks išvengti stikliuko ir dūmo draugijos, tai šis metas gali tapti jėgų atgavimo ir ramaus poilsio laiku.

O rugsėjo mėnesį vėl grįš pamiršti draugai, kai kam klubai, vakarėliai, draugijos. O kai kas paskęs kūrybinėje veikloje. Dar kiti mėgins įsisavinti naujoves. Vėl grįš neribotų svajonių laikas, kai galite leisti sau būti drąsūs ir pasirinkti tai, ko labiausiai geidžia jūsų širdis.

DVYNIAI

Puikus metas siekti karjeros aukštumų. Jei į jus seniai atkreipė dėmesį viršininkas, tai dabar pats metas praverti (ar pradėti dažniau varstyti) jo kabineto duris. Galbūt jums net nereikės prašyti paaukštinimo ar didesnio atlyginimo, nes ne tik jūs pats, bet ir visi jūsų kolegos staiga pajus, kad jūsų vaidmuo organizacijoje darosi vis svarbesnis. Na, o jei nepajus, galite drąsiai pats apie tai pareikšti, nes šis metas jums palankus. Kai kuriems dvyniams - bedarbiams gali pasibaigti darbo paieškų metas. Jūsų rankos, mintys, ar protas kam nors gali pasirodyti naudingi. Verslininkams palankus metas restruktūrizuoti įmones, o drąsiausiems, nepaisant krizės, pradėti naują verslą.

Šiuo metu jums geriau priimti loginius, gerai apgalvotus sprendimus, susilaikyti nuo nereikalingų išlaidų, "įjungti taupymo režimą," nepasiduoti emocijoms.

Nuo birželio iki rugsėjo karjeros klausimus pakeis draugai ir visuomeninė veikla. Gali netikėtai jūsų kelią nušviesti naujos mintys. Galbūt tai bus atsakymai į klausimus "ką daryti?" Tuo metu galite pajusti , kad iki šiol jūs gyvenote su nematomais "pančiais". Kils noras šių "pančių" atsikratyti.

Nuo rugsėjo jūs vėl grįšite prie karjeros klausimų, tačiau šį kartą jūsų galva bus pilna šviežių minčių. Gali būti kad jums reikės visiškai ne to, ko jūs norėjote anksčiau. Galbūt jums jau reikės ne didesnio atlyginimo ar geresnių pareigų, o nuosavos kompanijos?

Kai kas pagalvos ir apie politiko karjerą.

VĖŽYS

Ar nevertėtų pakeliauti? Atėjo laikas praplėsti savo akiratį ir įkvėpti gaivių svetimų kraštų vėjų, kurie galbūt jums neša sėkmę. Nors, beje, jūs sėkmingai praplėsite savo galimybes bet kur. Galite drąsiai imtis naujų projektų ar tęsti senus - fortūna jums šypsosi. Plėsite savo išsilavinimą, kai kas pagalvos ir apie antrąjį aukštąjį išsilavinimą. Gali pasirodyti, kad esate visų dėmesio centre. Tai nėra keista, nes jūs tiesiog skleidžiate šilumą ir šviesą aplink save. Šiuo metu labiausiai jums reikėtų pasisaugoti išpuikimo - vienintelės pagundos, kuri kaskart vis labiau gali persekioti. Juolab kad sėkmė, lydinti dar nuo praėjusių metų, jau eina į pabaigą.

Naujojo savo etapo dvelksmą pajusite birželio-rugsėjo mėnesiais. Artėja laikotarpis, kuris iš jūsų pareikalaus drausmės, tikslumo, planavimo ir kruopščios strategijos parengimo. Daug dėmesio skirsite profesinei veiklai. Šis laikotarpis palankus kopti karjeros laiptais. Jo metu galbūt jūs ir nepatirsite daug džiaugsmo, tačiau neabejotinai sustiprinsite savo finansines pozicijas.

Nuo rugsėjo vėl pajusite jėgų antplūdį ir jus lydinčią sėkmę. Vis dažniau susimąstysite pasaulėžiūros ir tikėjimo klausimais. Jūsų elgesį motyvuos drąsios ir garbingos paskatos, kurių dėka išaugs jūsų autoritetas. Galite sutikti savo dvasinius mokytojus, žmones, kurių elgesys ir autoritetas įkvėps jus naujai veiklai.

LIŪTAS

Aplinkybės iš jūsų reikalaus keisti savo mąstymą, gyvenimo būdą, o labiausiai transformuotis iš vidaus. Be abejonės, tai jums nebus malonu. Gali griūti viskas, kas buvo įprasta ir patogu. Tačiau prisiminkite, kad viskas tik į gerą. Kažkas iš aukščiau tiesiog nori, kad jūs tobulėtumėte. Šis metas - tai kryžkelė. Todėl labai svarbu, kurį kelią jūs pasirinksite. Nepaisant jus gniuždančių išorinių veiksnių, šiuo laiku jūs būsite apdovanoti didžiule vidine energija ir galimybėmis keisti tai, kas ilgus metus vilkosi kaip nereikalingas ir jus stabdantis šleifas, kas trukdė jums. Šiuo metu jums būtų palankus metas atsisakyti blogų įpročių, pradėti aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą.

Birželio-rugsėjo mėnesiais jūs trumpam lengviau atsikvėpsite ir pajusite naujos pasaulėžiūros poreikį, suprasite, kad jūsų galimybės nėra jau tokios menkos. Galimas daiktas pajusite kažkieno globą. Šiuo metu galite drąsiai važiuoti į užsienį. Ten jūsų lauks sėkmė. Nuo birželio mėnesio jus tarsi magnetas trauks tolimi kraštai, nauji draugai, sustiprės laisvės poreikis. Jei pakeisite savo gyvenimo būdą, pajusite aplinkinių pagarbą ir sustiprėjusį savo autoritetą.

Jums teks daug ką permąstyti. Jei jūs suvoksite, kad tai, ką anksčiau laikėte vertybėmis, tėra muilo burbulai, nepaprastai daug išlošite, ir netrukus prieš jus atsivers visiškai naujų galimybių pasaulis. Šie metai gali versti jus rizikuoti. Gali būti sėkmingi ne tik psichologiniai bet ir finansiniai eksperimentai. Galite prisiliesti ir prie jėgų, kurių iki šiol dar negali paaiškinti šiuolaikinis mokslas, pajusti iki šiol nežinomus dėsnius ir reiškinius.

MERGELĖ

Visoms Mergelėms - pelenėms ateina didžiojo pokylio diena.  Gal tiksliau - metai. Pasistenkite išsinerti iš pilkų drapanų ir tapti tikromis princesėmis, ar princais. Šiais metais jūs galite atsidurti visuomenės dėmesio centre. Jums tai palankus metas daryti savireklamą, išpopuliarėti. Tačiau nepamirškite, kad populiarumas turi ne tik privalumų. Jį dažnai lydi pavydas, apkalbos, intrigos. Šiuo metu pagrindiniai jūsų ginklai - geras estetinis skonis ir harmoningi santykiai. Būkite gražūs ir stenkitės nė su kuo nesipykti. Šiais metais gali tekti daugiau nei įprasta lankytis koncertuose, teatruose, parodose, vakarėliuose ir kitose viešose vietose. Gali tekti spręsti kai kuriuos teisminius klausimus.

Nuo birželio iki rugsėjo jus lydės sėkmė rizikinguose dalykuose. Gali būti sėkmingos finansinės operacijos. Jei delsiate su rimta operacija, šiuo metu galite jai ryžtis. Ji turėtų būti sėkminga. Tačiau būkite atsargūs - lygiagrečiai su šia sėkme sėlins ir nemalonūs netikėtumai. Nuo birželio mėnesio pasistenkite pasisaugoti avarijų ir nelaimingų atsitikimų. Pernelyg nerizikuokite - metas žygdarbiams ne itin palankus. Venkite tamsių gyvenimo užkaborių.

Vasarą galite pajusti potraukį mistikai ir okultiniams mokslams. Galbūt pamėginsite užsiimti energinėmis praktikomis (kvėpavimo pratimais, tai či, joga ir kt.)

Šiais metais jūs turėsite didelę tikimybę susituokti ar atrasti savo gyvenimo draugą (ę). Stenkitės būti ryškūs, malonūs, nevenkite visuomeninio gyvenimo.

SVARSTYKLĖS

Net jei jūs kitais metais paskęsite kasdieniuose rūpesčiuose ir stebuklingame trikampyje namai - darbas - kitos pareigos, nepamirškite, kad ir kasdienybėje slypi mažų džiaugsmų. Pakeliui į darbą ir iš jo jūs atrasite grožio kabinetus, spa centrus, sporto klubus, įvairias procedūras, kurios atgaivins ne tik jūsų kūną, bet ir sielą. Kitąmet (2010) galite daug dėmesio skirti savo sveikatai ir ją sustiprinti. Atsiduosite vaikų auklėjimui. Kai kas gali įsigyti augintinį, kuris atneš į namus daug džiaugsmo. Galite pasiruošti seniai atidėliotiems darbams (iškuopti sandėliuką, atlikti remontą, suvesti balansus, sutvarkyti dokumentaciją, ar padėti su panašiais darbais artimiesiems), kurie šiuo metu neišgąsdins jūsų savo rutina. Būsite racionalūs, taupūs, aiškaus, blaivaus proto.

Tačiau vasarą (nuo birželio iki rugsėjo) netikėtai gali viskas pakrypti kita linkme. Jūs galite pajusti norą būti dėmesio centre ir ramų namų gyvenimą gali pakeisti vakarėliai, koncertai, spektakliai, pasivaikščiojimai alėjomis. Jūs atsidursite ten, kur viešpatauja šurmulys ir juokas. Galbūt tai bus vaistas jums,  kuris padės jums labai greitai atsigauti ir pajusti, kad dar turite daug kuo sužavėti kitus. O galbūt jums tai greitai nusibos ir rudens pradžioje jūs vėl grįšite į savo mielą ir jaukų urvelį.

Netikėtai jus gali nustebinti jūsų partneris. Jei jo neturite, jis lygiai taip pat netikėtai gali išdygti ant jūsų durų slenksčio (o gal net išstumti senąjį).

SKORPIONAS

Panašu, kad jūs džiaugsitės gyvenimu, nepaisydamas to, kad visas pasaulis kalba apie krizes, katastrofas ir pasaulio pabaigas. Kitais metais (2010) būtent jums švies saulė ir žydės gėlės. Jausitės pilni jėgų, kūrybinių sumanymų ir skleisite aplink save optimizmą (aišku, tiek kiek leis jūsų niūri lapkritiška prigimtis). Jei kitais metais jus apims geraširdiškumas ir atlaidumas, neišsigąskite. Tai praeis. Tačiau net ir jums bus lemta pajusti, kad kažkas myli ir jus. Turbūt neatsispirsite pagundai leistis į meilės nuotykius.

Gali būti, kad šiuo metu pasieksite puikių rezultatų užlipę ant scenos, podiumo, ar stadione. Puikiai seksis dalyvauti įvairiuose konkursuose, organizuoti šou laidas, renginius, dirbti visus kitus darbus, kurie jums teikia džiaugsmą.

Vasarą gali tekti susirūpinti savo sveikata. Pasistenkite išvengti tinginiavimo ir neapleiskite sporto. Gali tekti kiek daugiau padirbėti ir prisiminti kai kurias pareigas, sutvarkyti seniai pamirštus reikalus. Neišsigąskite, jei jums teks išplauti kambarius, išvesti šunį ar pabūti su vaikais. Vėliau jums tai atsipirks šimteriopai - jūs tik laimėsite kažkieno meilę.

Beje, o vaikų šiais metais pas jus gali padaugėti. O jei jūs dar pakankamai jaunas jų turėti, rudenį vėl grįšite į džiaugsmo puotą, kur jus pasitiks visų dėmesys ir šypsenos.

ŠAULYS

Kitais metais jus turėtų džiuginti šeima. Ji, beje, gali ir padidėti. Visus metus jūsų dėmesys bus nukreiptas į finansinius klausimus, kurių sprendimas užtikrintų jūsų šeimos gerovę ir stabilumą. Galite pagerinti gyvenimo sąlygas, padaryti remontą, išplėsti būstą. Šeima jums taps jaukia užuovėja ir ramybės uostu. Galite pradėti domėtis istorija, savo šaknimis, kilme. Dažniau aplankysite tėvus, padėsite jiems.

Gali suaktyvėti reikalai, susiję su jūsų nekilnojamuoju turtu. Geras metas pirkti ar parduoti jį. Šioje srityje gali atsirasti visiškai naujų galimybių.

Nepaisant jūsų prieraišumo šeimai, vasara jums gali padovanoti laisvą, be įsipareigojimų, meilę. Ji gali atsirasti visiškai netikėtai, tarsi viesulas iš giedro dangaus ir priblokšti jus visiškai neįprastomis, egzotiškomis spalvomis. Atėjus birželiui, jums nerimą gali sukelti vaikų problemos.

Liepos mėnesį būkite ypač atidus, nes jaukiai šeimos idilei gali iškilti grėsmė (Lilit pereina į jūsų šeimos būstą.)

Venkite rizikingų sprendimų, stambių finansinių operacijų.

OŽIARAGIS

Ožiaragiai kitais metais aktyviai mokysis, rinks informaciją, kad galėtų priimti teisingus sprendimus. Daug dėmesio gali būti skiriama naujovėms, naujų technologijų įsisavinimui. Nebus išvengta ir blaškymosi. Nemažai laiko praleis "ant ratų." Tai puikus pavyzdys, kaip nenuleisti rankų ištikus krizei. Nors daugelio jų finansinė padėtis nebus pavydėtina, tačiau Lilit (juodajam mėnuliui) liepos mėnesį palikus jų finansų būstą, jie galės lengviau atsipūsti. Beje, tarp Ožiaragio ir statybų verslo galime dėti lygybės ženklą. Taigi visų statybininkų finansiniai reikalai nuo liepos mėnesio taip pat turėtų šiek tiek pasitaisyti. Ožiaragis, kuris, ko gero, turi didžiausią efektyvumo koeficientą, šiuo metu atliks pačią tikslingiausią investiciją - investiciją į save ir savo žinias.

Teks daugiau laiko skirti brolių ir seserų reikalams. Būtent iš jų metų pradžioje Ožiaragiai gali tikėtis pagalbos.

Vasaros viduryje santūrieji Ožiaragiai laikinai atidės savo darbus ir mokslus ir turės puikią galimybę pasidžiaugti šeima. Iš čia jie pajus dvelkiant permainų vėjus. Kai kurie jų spręs būsto klausimus, kiti skirs daugiau laiko buitiniams darbams arba paprasčiausiai kartu leis laiką.

Nuo liepos mėnesio jums reikėtų pasisaugoti melagingos ar klaidingos informacijos. Stenkitės nepakliūti į sukčių rankas. Bendrą metų foną gali temdyti konfliktai ir nesusikalbėjimas su partneriais.

VANDENIS

Ateinančių metų pradžia, kaip ir praėję metai (2009), daugeliui Vandenių turėtų būti gana prieštaringi. Nors jie mažiausiai nukentės nuo krizės (daugelis jų net pagerins savo materialinę padėtį), tačiau iki liepos mėnesio gali jaustis blogai. Juos gali persekioti  nerimas, pablogėti sveikata, trūkti energijos. Pakentėkite iki liepos mėnesio ir jums vėl sugrįš gyvenimo džiaugsmas (juodasis mėnulis paliks jūsų ženklą). Tačiau, kad ir keista - gali pašlyti finansiniai reikalai. Todėl pasinaudokite geromis galimybėmis iki vasaros pradžios, nes tai neblogas metas verslui, taip pat ir kitokioms pajamoms gauti.

Vasarą (nuo birželio iki rugsėjo) galite kibti į mokslus, ieškosite naujų kontaktų, ryšių. Nevenkite naujų pažinčių, kurios gali suvesti jus su įtakingais žmonėmis. Pagalbos galite tikėtis iš savo brolių ar seserų. Informacija, kurią gausite, gali būti netikėta, įnešanti daug aiškumo, išsklaidanti senas paslaptis ar atskleidžianti anksčiau nesuvoktas tiesas.

Nuo rugsėjo vėl gali grįžti finansinė sėkmė, tačiau ji nebus tokia pastovi, kokia buvo žiemą ir pavasarį. Saugokitės pagundų iššvaistyti pinigus ir kitą turtą.

ŽUVYS

Iki birželio mėnesio jausite jėgų antplūdį, būsite pilni naujų minčių ir užmojų. Šis laikotarpis jums vienas sėkmingiausių. Džiaugsitės gyvenimu ir šį džiaugsmą skleisite aplinkui. Nevenkite ryškių spalvų. Galite būti drąsūs, ryžtis tokiems poelgiams, apie kuriuos anksčiau net pagalvoti nedrįsote. Nepamirškite, kad gera nuotaika - vaistas nuo bet kokių ligų. Todėl ligos vengs jūsų.

Tačiau nuo liepos mėnesio jus gali apimti nerimas, baimės, netikrumo jausmas. Viskas gali kristi iš rankų. Jums gali atrodyti, kad jums nepavyks pasprukti nuo jus persekiojančių nesėkmių. Neišsigąskite - tai laikina. Jums teks pakentėti šias būsenas devynis mėnesius. Beje, kaip ir visiems kitiems ženklams, kai ateina jų eilė.

Tačiau, jei būsite pakankamai išmintingas ir įžvelgsite ir gerus dalykus, vykstančius jūsų gyvenime, pastebėsite, kad jus mažiau nei kitus palietė finansinės negandos, o kai kurie finansiniai reikalai ėmė net taisytis. Jūsų pajamų srautuose gali atsirasti naujų, visiškai netikėtų srovių. Šioje (finansinėje) srityje jūs galite pajusti laisvę ir sėkmę.

Pagrindinis pavojus, jūsų tykantis ateinančiais metais - depresija ir niekuo nepagrįstos baimės. Stenkitės daugiau medituoti, skaityti išmintingas knygas, neprarasti tikėjimo ir suprasti, kad jus išgydyti ir daugiausia džiaugsmo jums gali duoti kiti žmonės. Todėl dažniau šypsokitės jiems.


Šiame straipsnyje: horoskopas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių