Astrologė P. Kelertienė: 2013 metais į Lietuvą sugrįš daug emigrantų

Grįžti į straipsnį

mo

mo portretas
gal ne i kortas o socdemu pazadus?

ssw

ssw portretas
Stebiu šią pranašautoją jau daug metų. Ji įdėmiai skaito laikraščius ir pakankamai gerai tuo pasinaudoja. Man prie dūšios labiau politiniai apžvalgininkai.

Mda

Mda portretas
Aha. Grįš emigrantai ir gyvens iš lietuviškų pašalpų. Nu jo...

Roberta

Roberta portretas
Tikrai,sugris, ir dar daugiau izvazuos.

Vale

Vale portretas
Pasvajokit!

va taip

va taip portretas
jai su galva negerai...o ko jie cia grys???? kad gyventu is supisu pasalpu...

xx

xx portretas
Nesamones šneka, matyt su žmonėm nebendrauja, arba jau neturi ką parašyti iš savo kortų...

Emigrantas

Emigrantas  portretas
Ir sugris emigrantai ir parves savo pinigus vagims, o tada jau prasides vagiu klestejimo ir geroves metas :D

Justas

Justas portretas
Jau kelinti metai "konspektuoju" Kelertienės pranašystes ateinantiems metams, kas įrodyčiau jų beprasmybę.Na , kad nors dėl juoko kas nors išsipildytų! Nė velnio! Tai tik makaronų kabinimas lengvatikiams ir neblogas bizniukas. O tų lengvatikių , atiduodančių savo pinigėlius "pranašams" , Lietuvoje netrūksta. Apgailėtini vargšai jie.

w

w portretas
Kvailokos izvalgos, ka tas emigrantas cia veiks? Negi ant tiek pamis visiems proteliai, kad isitvirtine ten, viska mes ir vaziuos namo i bada.

ežys

ežys portretas
jo,atėjus pavasariui ,atsigausime nuo šilumos mokesčių.O apie emigrantų grįžimą į Tėvynę ,ar čia irgi astrologų briedas,,ką gi toj varganoj Tėvynėje veikti,griaužti juodą duoną ir šaltinio vandeniu užsigerti?Ar dar yra tikinčių tais astrologais ,būrėjais,ekstrasensais ir panašiai?Su tokiais tikėjimais tikrai bus pasaulio pabaiga,siaubas...

Z

Z portretas
Apsigraibyk, Palmyra, ar nesapnuoji!

Rusas

Rusas portretas
Tik jeigu pastatys daugiau sralniku, nes lietuviai daugiau nieko nemoka, tik sralnikus valyti

Kvasas

Kvasas portretas
p.Palmyra,gana jau,briskit is tu pievu,nes kas domisi astrologija,tai jusu "izvalgas laiko visiska nesamone.

premjeras

premjeras portretas
gris emigrantai...ir kuo vaikus maitins? nostalgija?gris gimdyt ir pagert...uzsakytas straipsnis...

akis

akis portretas
tikranevisprote.tai gal ji gali sugrizusiems emigrantams ir darba surasti.laikassuprasti,kad syki zmogus pabuves laisveje ir gaunantis ka uzdirbo tai tikrai negris i lietuva valdzios aferistuislaikyti savo baudziaviniu-laziniu darbu.o tevyne mes galime myleti ir ilgetis per atstuma.

matiute

matiute portretas
ka cia pezi burtininike perkeikta milijona kartu, dar cia suka durnelem smegenis sarlatanka, su visokiais marazminiais burtais. Ateinanciais metais isvis lietavai liks tik nevykelaiai ir psihiniai ligoniai, o gali grysti tik nepritapeliai ir netiksos. nes ir tokiu siuo metu tukstanciai isvyke laimes ieskoti. Baisu ir pamislytt kas bus jeigu jie pargris. Baisu. Ta geriausiai zino tik policija, Neveltui perka naujus nisanus ir kitas priemones, Neduok sviete jeigu grystu bent du tukstanciai nepritapeliu, ar vugiu.

emigrante

emigrante  portretas
taip gryz emigrantai aplankys savo artimuosius o 2-3 savaiciu vel isvaziuos taip yra kiekvienais metais dazniausiai vasara

ji

ji portretas
netikiu tom ale astrologem .tik labai jos ima brangiai uz nesamones .

pilietis

pilietis portretas
Ne žodžiais o darbais mes tevynė mylim. Ką jinai padarė, kad nors vienas sugrižtu? Matosi, kad tarnauja hebrai is seimo

kelertiene

kelertiene portretas
nusileisk nuo zvaigzdziu

emigrantas

emigrantas portretas
1`

emigrantas

emigrantas portretas
sorry ,netycia ne ten paspaudziau)) Zodziu ano drauge siemet isejo i UZTARNAUTA poilsi,tipo i pensija ir gaus 360 lt nes truksta keliu metu iki 30m bendro stazo,kas per nesamone,jei auginai vaikus,priziurejai namus,kas buvo ikikarinej Lt norma,tai dabar didziausia nuodeme,kuri kerta per pinigine.Negrisiu cia ,tol kol nebus normalus gyvenimas

nepasitikiu

nepasitikiu portretas
ta Palmyra,nusizvaigzdejo i dausas,sneka tai ka nori tv ar spaudos redaktoriai

ji

ji portretas
kad ir ka pranasautu visi "pranasai pagal uzsakyma"zmogus darys tai,kas jo manymu tikrai jam duos apciuopiama nauda.Kad ir kokiais pazadais sertu naujoji valdzia,jei zmogus yra beteisis ir nereikalingas,nors pats save islaiko ir mokescius moka(privalomus),tai apie kokius grizimus cia kliedima????Visiskas absurdas,kai promocijos atiduodamos asocialams,parazituojantiems tautieciams,o ne tvarkingiems mokesciu moketojams.Juk ir eziui aisku,kad is minimalios algos nera ko svaigt apie nuosava busta,o prastu butu emigrave tautieciai tikrai nesupirkines.Jie tikrai nera tokie kvaili,kaip juos nori nupiest vietiniai pingvinai.Nebus prasviesejimo,tikrai nebus.Nesitikekit tokiu utopiniu perspektyvu.

nerijusaz

nerijusaz portretas
Klausykit jūs, astologai, įsikiškit jūs savo prognozes giliai giliai į subinę ir uždarykit savo vėmalines gerkles. Užknisot juodai savo nesąmonėmis.

lina

lina portretas
reikia buti savizudziu ,kad sugrizti i banditu,vagiu,pedofilu uzvaldyta sali! Jau nekalbu apie tai,kad vaikai Lietuvoje yra VISISKAI neapsaugoti nuo pagrobimu, "nuskandinimu", visokiu isgamu vaicekauskieniu ,ziobieniu, vaiku teisiu "darbuotoju"= zudikiu! P.S. net ir trumpam apsilankyti gimtineje,pasidare labai nesaugu,pvz. nukentesi nuo kokio bandytelio,tai PATS KALTAS patapsi,kam pasiskundei SOVIETINEI policijai. Laisvas zmogus niekada negyvens toje salyje,kur jo TEISES ir GYVYBE yra O vietoje.

Dana

Dana portretas
Iš kavos tirščių nesąmones šneka.Nostalgija patenkinama atostogomis gimtinėje,o ten jau spėjo šaknis įleisti.Kas paliks rojų ir savo noru keliaus į pragarą?Tik kvailys.O tie ,kurie emigravo,nėra kvailiai.

žinot

žinot portretas
Jūs, visokios astrologės, būrėjos, pranašautojai ir kitokie atseit, ateities nusimanytojai, neturit jokios atsakomybės už savo tarškalus. Baikit teršti spaudą ir televiziją bei internetą. Savo draugams pasakokit ką prisisvaigot bemedituodami. Berods, Rumunijoj jei ragana apsiėmusi pranašaut suklysta ir ateity niekas nesipildo, turi grąžint žmogui pinigus ir gali netekti savo licenzijos ar ką ten jos turi. O čia tauškia kiekvienoj laidoj kvailystes, kam ką daryti ir ko nedaryti. Pasauly šitiek milijardų žmonių, skirtingų rasių, tautų, lyčių, amžiaus, gyvenimo sąlygų ir dar daug ko, atseit jie pritaiko 12 ženkliukų, sudaro gyvenimo planą ir pinigus lupa. Nustokit plaut smegenis, be jūsų pakanka, kas tai daro.

13 to rusas

13 to rusas portretas
o pats lietuvių srainikus valai ir džiaugies,kur geriau rasi ?

Galerijos

Daugiau straipsnių