„Asistentai“ D.Bilevičiūtei rado scenos partnerę

„Kur jūs ją radot?“, - neslėpė nuostabos  Daina Bilevičiūtė, kai asistentas Rimas Valeikis atvedė dainuoti norinčią Kristiną.

Užpildžiusi „Asistentų“ dalyvio anketą mergina sakė, kad svajoja dainuoti scenoje. Tačiau žinodami, kad tokių norinčių yra tikrai labai daug, o jų galimybės dažniausiai gerokai prasilenkia su norais, „Asistentai“ nepuolė iš karto organizuoti koncerto atrastai naujai žvaigždei. Jie visų pirma nuvedė merginą pas Dainą Bilevičiūtę pasimokyti vokalo. Kai mergina uždainavo, jos balsas nustebino ne tik laidos rengėjus, bet ir Dainą Bilevičiūtę - išgirdusi Kristinos balso galimybes ji buvo priblokšta.

„Smagu, kad pati neseniai patyrusi visišką fiasko „Eurovizijos“ dainų konkurse, dainininkė ne tik nerodė pavydo, o net atvirkščiai, puolė kurti bendrų pasirodymų ir projektų planus. Gal su Kristina atsivers nauji keliai ir pačiai Dainai?“ - svarsto „Asistentų“ kūrėjai.

Pademonstravusi puikius vokalinius sugebėjimus, Kristina patraukė keisti išvaizdos, kad būtų kuo panašesnė į žymiausias muzikos žvaigždes. „Asistentai“ kaip reikiant pasistengė ir iš pilkos paprastos merginos, Kristina virto žavinga atlikėja.

Nauja D. Bilevičiūtės scenos partnerė Kristina „Asistentuose“ - šį šeštadienį 17.40 val. tik per TV3.

 


Šiame straipsnyje: Daina Bilevičiūtėasistentai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių