A.Šedžius tikisi, kad jį palikusi žmona sugrįš

Pastaruoju metu į populiarėjantį Seimo narį Andrių Šedžių nukreiptos ne vieno akys - jis išgarsėjo itin nestandartiniais pareiškimais.

Visai neseniai viešai papasakojęs, kaip jį medžioja turtingo gyvenimo ištroškusios moterys, prieš gerą savaitę TV eteryje Seimo milijonierius paprašė savo kolegos, Lino Karaliaus, pažymos, kad šis nevartoja narkotikų.

Nors panašu, kad labiausiai Šedžiui rūpi ne Karalius, o jo širdies karalienė. Praėjus šešeriems metams po skyrybų, Seimo milijonierius neslepia mylįs tik vieną moterį- jį palikusią žmoną Sandrą. „Nuo...iki...“ laidoje A. Šedžius papasakos savo meilės dramą - kaip žmona pamilo kitą vyrą.

Pirmą kartą Šedžių istorija nuskambėjo, kai LNK iš Palangos rodė populiarų realybės šou „ Baras“. Dabartinio Seimo nario žmona slapčia lankydavo realybės šou dalyvį Darių Kulpį, pravarde Britva. Tuomet visa Lietuva sužinojo, kad judviejų romanas buvo ne vienadienis nuotykis. Žmona dėl naujojo gerbėjo vyrą paliko. Tačiau, anot politiko, televizijoje išgarsėjęs vyras nebuvo riteris ir po kurio laiko pasipustė padus.

Andrius neslepia, kad  jis yra vis dar įsimylėjęs savo vaikų motiną ir neištikimybę buvusiai žmonai atleido.

„Todėl, kad iš 6 milijardų jinai viena tokia“, - atviras laidai „Nuo...iki...“ buvo A. Šedžius.

Seimo narys neslepia kviečiantis buvusią žmoną atvykti ir gyventi kartu Vilniuje, tačiau buvusi sutuoktinė nesutinka. Nors pačiam parlamentarui vyriška nuojauta sako ką kitką - kad ji vis dėlto sugrįš.

„Nuo...iki...“ - pirmadienį 19.40 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Andrius Šedžius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių