A.Šedžius: mano vienos nakties nuotykio pasekmė - iki šiol nuslėptas nesantuokinis sūnus

Laidoje "Nuo...iki..." A. Šedžius papasakos apie sūnų, gimusį po vienos nakties nuotykio.

"Prieš devynerius metus teko keltu keliauti iš Vokietijos į Lietuvą. Kelionės metu sutikau vieną žavią merginą. Buvo aistra, o po 9 mėnesių sužinojau, kad aistros pasekmė – gimęs sūnus", - atvirumu jau šį pirmadienį gyvenimo būdo laidoje "Nuo...iki..." priblokš Seimo narys Andrius Šedžius.

Politikas pirmą kartą viešai papasakos, kad augina ne tik dvi dukras iš pirmos, ir kol kas vienintelės santuokos, bet ir apie savo trečią, mažai kam žinomą sūnų, gimusį po itin trumpo romano.

A. Šedžius papasakos, kad neišduoti paslapties apie dar vieną atžalą nebuvo lengva. "Nenorėjau įskaudinti tuometinės žmonos, tėvų ir giminių. Visus šiuos metus saugojau šią paslaptį ir rūpinausi sūnumi", - tikins A.Šedžius. Garsaus vyro teigimu, apie gimusį sūnų jis sužinojo trumpąja žinute. "Sužinojau tik tada, kai gavau žinutę – "Sveikinu, tau gimė sūnus!", - prisimins garsus politikas ir verslininkas, interviu taip pat prisipažinęs, kad jo buvusi žmona apie santuokos metu su kita moterimi užgyventą atžalą sužinojusi tik prieš metus.

Kaip į šią naujieną reagavo buvusi politiko Andriaus Šedžiaus žmona ir dviejų dukterų mama, bei kokie jausmai šiuo metu sieja A. Šedžių ir jo sūnaus motiną sužinosite jau šį pirmadienį, gyvenimo būdo laidoje "Nuo...Iki...", 19.40 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Andrius Šedžius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių