A.Šedžius Londone ieškojo savo kompiuterio vagių

Kol Seimo nario Andriaus Šedžiaus sužadėtinė Monika Kvietkutė džiaugiasi nauja mylimojo dovana BMW X6, pats A. Šedžius tvarko reikalus Didžiojoje Britanijoje. Parlamentaras ten skrido vykdyti atsakingos misijos. Jis nusprendė padirbėti detektyvu ir pats išsiaiškinti, kas nušvilpė jo planšetinšį kompiuterį.

„Ne pats maloniausias jausmas, kai reikia pasibelsti į nepažįstamų žmonių namus ir nežinai, ko gali tikėtis iš įtariamųjų vagyste. Bet aš jau toks esu – jei tai yra mano daiktas, aš noriu jį atsiimti”, - apie apsilankymą įtariamųjų namuose LNK „Karamelinėms naujienoms” pasakojo A. Šedžius.

Įžūli vagystė įvyko prieš keletą mėnesių. Tada A. Šedžius, vykęs į Londoną, lėktuve netyčia paliko savo kompiuterį. Išėjęs pro oro uosto duris, Andrius  iškart pasigedo dingusio daikto. Tačiau oro uosto darbuotojai į lėktuvą sugrįžti neleido. A. Šedžiui buvo pažadėta, jog paliktą brangenybę jis galės atsiimti kitą dieną, specialiame radinių skyriuje. Tačiau, atėjęs ryte, parlamentaras išgirdo, jog kompiuterio lėktuve niekas nerado. A. Šedžius nepatikėjo ir ėmė veikti: jis žūtbūt turi susekti vagį, ir atgauti savo daiktą. Juk kompiuteryje buvo saugomi naujų Monikos dainų tekstai ir kita itin svarbi informacija.

A. Šedžiaus akistata su kompiuterio vagimis - jau šį pirmadienį 20.45 val.  laidoje „Karamelinės naujienos” per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių