A.Šedžiaus meilės ribos: prabangų automobilį mylimajai užrašė savo vardu

Niekaip iš šou pasaulio nedingstantis 34 metų parlamentaras Andrius Šedžius pribloškė rinkėjus pristatydamas savo naują mylimąją - aštuoniolikos metų šiaulietę Moniką Kvietkutę.

Tačiau netikėtai Seimo narys tėškė dar vieną naujieną: savo aštuoniolikmetei merginai Monikai parlamentaras nupirko prabangią dovanėlę – penktos klasės BMW automobilį!

Pikti liežuviai ėmė plakti, kad brangiomis dovanomis A.Šedžius siekia nusipirkti Monikos meilę, arba atvirkščiai – Monika naudojasi milijonieriaus turtais. Šiaip ar taip A.Šedžius pirkdamas savo draugei naujutėlaitį blizgantį baltą BMW apsidraudė. Jį užrašė savo vardu, o Monikai tiesiog padovanojo teisę juo naudotis.

“Monika galės vaikus nuvežti į mokyklą ar daželį ir nuvažiuoti sutvarkyti įvairius buities reikalus”, – pasakojo A.Šedžius. Specialiai Monikai A.Šedžius automobilyje užsakė mechaninę pavarų dėžę, mat mergina vairuotojo teises išsilaikė vos prieš kelias savaites, todėl abu nusprendė, jog pirmiausia reikia išmokti vairuoti su mechanine pavarų dėže.

Beje, A.Šedžius išdavė, kad nors Monika ir džiaugiasi šia dovanėle, tačiau labai bijo klasės draugų apkalbų. Mat Monika vis dar mokosi vienoje Šiaulių mokykloje, dvyliktoje klasėje. A.Šedžius išduoda, jog prieš mėnesį Monika apsigyveno jo namuose. Kas dieną ji eina į mokyklą, o po pamokų prižiūri mylimojo vaikus bei laukia draugo sugrįžtant. Padovanojęs savo draugei Monikai galimybę važinėti daugiau nei 140 tūkstančių litų kainuojančiu automobiliu, Seimo narys prakalbo ir apie vestuves.

Beveik tiesioginė BMW pirkimo transliacija A.Šedžiaus mylimajai Monikai Kvietkutei jau pirmadienį 20.30 val. laidoje “Kažkas atsitiko” per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių