„Arctic Monkeys“ pretenduoja net į septynis britų NME apdovanojimus

Muzikos pasaulio naujienų žurnalas NME paskelbė savo muzikinių apdovanojimų nominacijas, iš kurių net septynias gavo grupė „Arctic Monkeys“, pretenduojanti tapti geriausia grupe ir atsiimti prizus už geriausią albumą ir dainą.

Pretendentus atrinko muzikos gerbėjai, iš viso už juos atidavę maždaug aštuonis milijonus balsų. Apdovanojimų laureatai bus paskelbti vasario 29 dieną vyksiančios iškilmingos ceremonijos Londono Brikstono akademijoje metu.

„Mes laukiame didžiųjų  (apdovanojimų) - esame labai laimingi, - sakė “Arctim Monkeys„ perkusininkas Mattas Heldersas. - Tik tą ir darome - įrašinėjime arba grojame gyvai, todėl labai gera sulaukti pripažinimo!“

Grupė iš Šefildo pretenduoja į geriausios britų muzikinės grupės ir geriausios gyvai grojančios grupės apdovanojimus, taip pat geriausiais gali būti pripažinti jos albumas „Suck It and See“, daina „The Hellcat Spangled Shalalala“ ir jai skirtas vaizdo klipas.  Be to, ištikimiausiųjų vardą gali pelnyti šios britų grupės gerbėjai.

Į apdovanojimus taip pat pretenduoja grupė „Kasabian“ (geriausia britų grupė, gyvai grojanti grupė ir apdovanojimas už „geriausią muzikinį momentą“) bei amerikiečių atlikėja Lana Del Rey, už dainą „Video Games“ pristatyta apdovanojimams geriausio vaizdo klipo ir geriausios dainos kategorijose.

Apdovanojimų teikimo ceremonijoje koncertuos grupės „Kasabian“ ir „Vaccines“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių