A.Ramanauskas-Greitai po vienuolikos metų grįžta į TV3

Po vienuolikos metų pertraukos į TV3 televiziją sugrįžęs humoro ryklys žodžio meistras Algis Ramanauskas taps nauju „Be komentarų“ vedėju. Jis ir kartu su Džiugu Siaurusaičiu bei Sandra Daukšaite nuo pirmadienio iki ketvirtadienio nauju laiku linksmai, su lengva ironija ir kandžiomis replikomis komentuos karščiausias ir įdomiausias Lietuvos aktualijas.

„Algis – tikras infošou žanro banginis. Visoje Lietuvoje nėra labiau patyrusio vedėjo už jį. Visi sėkmingiausi Algio projektai televizijos eteryje buvo susiję su pramoginiais informaciniais šou, todėl jis yra ypač reikšmingas „Be komentarų“ laidai. Algis žiūrovams aktualiausias naujienas pateiks įdomiai, originaliai“, – žada nekantriai laukiantis studijoje naujo savo kolegos Dž. Siaurusaitis.

Pasak Džiugo, A. Ramanausko mimika, charizma, taiklios aštrios replikos, subtilus humoras ir improvizacijos „Be komentarų“ laidai suteiks išskirtinumo, o žiūrovams – dar daugiau malonumo. Lietuvos žiūrovų pripažintų humoro autoritetų tandemo tikslas – ironiškai, žaismingai ir nuotaikingai apžvelgti karščiausias Lietuvos aktualijas ir kartu su žiūrovais šiek tiek pasijuokti iš to, kas vyksta mūsų šalyje.

A. Ramanauskas-Greitai pastaruosius metus dirbo LNK televizijoje ir vedė pramogines laidas.


Šiame straipsnyje: Algis ramanauskas - greitaiTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

zmoniu nuomone

zmoniu nuomone portretas
sitas zmogelliukas megsta pasmaikstau,bet airijoje per daug sau leidzia saipydamasis is tautieciu,viskas turi ribas.

yep

yep portretas
Chamavotas jaunuolis, chamavotas. Senatvej is vis bus slykstus diedas.

vasia

vasia portretas
reitingas nukris
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių