Ar šou verslo karalius A. Valinskas ras sau įpėdinį?

Pirmadienio vakaras nebus lengvas šou verslo karaliui Arūnui Valinskui. Jo laukia itin nelengva užduotis – susirasti sau įpėdinį. Ar Valius susiruošė į pensiją?

Per Kūčias nusikelsime į šou verslo atstovų gyvenimo subtilybes. Mūsų laukia kaip niekada daug intrigų – meilės trikampiai ir keturkampiai, kuriuose dalyvaus mums labai gerai pažįstami herojai. Valiaus įpėdinio atrankos konkurse dalyvaus Arūnas Sakalauskas, Kristina Kazlauskaitė, Katažyna Niemycko, Deivydas Zvonkus, Alfas Ivanauskas, Kristina Ivanova, Irūna Puzaraitė, Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, Deivis, Mia, Oksana Pikul, Ruslanas Kirilkinas, Atlanta, Viktoras Malinauskas ir kiti.

Žvaigždūnai atskleis kiek toli jie iš tikrųjų pasiruošę nueiti dėl karjeros, tačiau patyrusį šou verslo banginį A.Valinską apgauti yra nelengvas darbas. „Ir kaip man tarp šios pelenų krūvos rasti tikrą aukso grynuolį?“, - prieš pat lemiamą šou verslo vakarienę mąstė A.Valinskas.

Beieškant A.Valinsko pasekėjo paaiškės, kuri iš dalyvių laukiasi, kuri yra slaptai įsimylėjusi į patį A.Valinską, kuris iš garsių Lietuvos žmonių yra tikras paskalų karalius... Praskleisime spindinčio pramogų pasaulio užkulisius, kurie pasirodys ne itin spindintys.

Kas taps A.Valinsko įpėdiniu? Sužinokime kartu su smagiausiomis Kalėdų dainomis, mylimiausiais atlikėjais ir saldžiausiomis intrigomis. Jau šį vakarą per BTV !



NAUJAUSI KOMENTARAI

s

s portretas
tokie leksti reklaminiai straipsniai.. runkeliams.

vaida

vaida portretas
Tegul Pikul paskiria-ismano tik apie skudurus, apie save pacios auksciausios nuomones-tinkamiausia kkandidate

klounas

klounas portretas
vaidina "karaliu", prisitapshnojusi seime ."!ipedinio" siulom ieskoti NE TARP ZMONIU_U_U!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių