Ar O.Koršunovas pasipiršo A.Jagelavičiūtei?

Spalio 25 d. 20.30 val. TV3 televizijos gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“ laukia atviras ir intriguojantis interviu su buvusia gelbėtoja ir laidų vedėja Agne Jagelavičiūte.

Kai prieš kelias savaites, spalio 7-ąją, Agnė šventė savo trisdešimtmetį, sostinėje pasklido kalbos, kad jos mylimasis režisierius Oskaras Koršunovas pasipiršo ilgametei draugei.

Tą vakarą artimiausi Agnės draugai, tarp kurių buvo ir pats Oskaras, rinkosi į šventę, tačiau kas vyko jos metu, niekas nesužinojo, mat fotografai liko už durų.

Tai daugeliui buvo netikėta, juk buvusi televizijos žvaigždė niekuomet nevengdavo žiniasklaidos dėmesio, pasakodavo apie intymiausius dalykus – vedybas ir net plastinę pilvo operaciją.

„Tuo metu vedžiau bulvarinę laidą, tad privalėjau ir pati atsiskleisti – tai buvo mano duoklė žurnalistams ir laidos herojams. Niekada nesupratau vedėjų, kurie apsimeta, kad su laidos turiniu nieko bendro neturi ir tikėdamiesi, kad pašnekovas atsivers, patys apie save nieko nepasakoja“, – A. Jagelavičiūtei buvo nesunku paaiškinti, kodėl anksčiau su žiniasklaidos atstovais būdavo itin atvira. – „Kai dirbau televizijoje, ir į vakarėlius dažniau eidavau, bet nieko blogo čia nematau. Visų pirma, mano sutartyje buvo numatyta, kad privalau lankytis pramoginiuose renginiuose bei populiarinti pačios vedamą laidą. Kita vertus, jei gyvenimo būdas leidžia anksti nesikelti, tai kodėl gi nepasilinksminus?“

Pirmajame lietuviškame realybės šou „Akvariumas“ išgarsėjusi moteris nuolat įsiveldavo į skandalus.

Spauda nepraleisdavo pro ausis nei jos kartais grubokų pasisakymų, nei naujos šukuosenos ar meilės romano. Pati Agnė ne tik nesistengdavo vengti dėmesio, bet ir pati neretai pakurstydavo aistras, pavyzdžiui, nusifotografuodavo nuoga žurnalų viršeliams.

Tačiau vieną dieną vienos skandalingiausių lietuviškos pramogų padangės moterų gyvenimas iš esmės pasikeitė – ji dingo iš televizijos eterio ir žurnalų puslapių, ėmė studijuoti tapybą ir nustojo pasakoti apie asmeninį gyvenimą.

Gal trisdešimtmetė pagaliau susitupėjo, svajoja apie vaikus bei planuoja vedybas su teatro genijumi O. Koršunovu?

Atsakymai į šiuos klausimus bei pasakojimas apie toli gražu nenuobodų iš televizijos ekranų dingusios A.Jagelavičiūtės gyvenimą laidoje „Gyvenimas yra gražus“ – jau šį pirmadienį, 20.30 val., per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių