Ar D.Teišerskytė nori palikti vyrą be turto?

Seimo narę Dalią Teišerskytę užplūdo nemalonūs rūpesčiai. Prieš keletą savaičių ją pasiekęs raštelis, kuriame, kaip teigia Dalia, buvo „šlykščiausi grasinimai ir įžeidinėjimai” iš tiesų sugadino nuotaiką ilgam.

„Bet liūdniausia yra tai, jog po to, kai kreipiausi į Kauno prokuratūrą, kad būtų nustatyta, kas yra šio laiško autorius ar autorė, ir paprašiau pareigūnų, jog mano kreipimasis būtų saugomas paslaptyje ir jokiu būdu neišlįstų į viešumą, smarkiai nusivyliau“, – laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ sako Seimo narė. Mat netrukus apie tai jau rašė didžiausi šalies dienraščiai ir naujienų portalai.

Dalia prisipažino, jog įtaria, kad galėjo jai parašyti šitokį laišką. Tai jos vyro draugė.

D.Teišerskytė yra pasakojusi: jos vyrą paviliojusi moteris – buvusi jo pavaldinė Snieguolė. Daugiau nei trisdešimčia metų jaunesnė, turinti šeimą, ir, kaip akcentuoja, labai tikinti. „Susidėjęs su naująja drauge, mano vyras staiga taip pat pasidarė tikintis. Į namus parsinešė klaikių ikonų. Ėmė vaikščioti į bažnyčią. O tuomet, kai minėjome trisdešimtąsias santuokos metines, priesaiką žūtbūt norėjo duoti prieš Dievą”, - apie išgyventą košmarą lygiai prieš metus sakė Seimo narė.

Tačiau net tada, kalbėdama apie baisią išdavystę, Dalia net neįtarė, kad baisiausi dalykai jos laukia ateityje: skyrybos su neištikimu sutuoktiniu virto tikrų tikriausiu realybės šou. Skandalu, kurio detalės aptarinėjamos netgi Seime.

Neva kova tarp sutuoktinių itin suaktyvėjusi po to, kai skyrybų metu prabilta apie turto dalybas. Dalios Teišerskytės vyras yra ne sykį minėjęs, kad žmona po trisdešimties bendro gyvenimo metų jį nori palikti be nieko. Ar tai tiesa?

Atsakymai - jau antradienį LNK laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” 20.30 val. su Rolandu Vilkončiumi.


Šiame straipsnyje: Dalia Teišerskytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių