A.Pugačiova su A.Makarevičiumi padainuos apie Prochorovą

Ala Pugačiova ir Andrejus Makarevičius užrašė dainą, kuria remiamas kandidatas į Rusijos prezidentus Michailas Prochorovas.

„Visuomeninės tarybos prie Michailo Prochorovo štabo nariai Ala Pugačiova ir Andrejus Makarevičius užrašė bendrą dainą “Pats aukščiausias„ (Samyj vysokij)“, - pranešė agentūrai „Interfax“ šio štabo spaudos tarnyba ketvirtadienį.

„Susikūrė tokia miela dainelė. Bet žinote, svarbiausia, ji labai aktuali. Michailas iš tikrųjų yra pats aukščiausias iš visų kandidatų. Ir reitingas jo taip pat aukštas“, - perdavė A.Makarevičiaus žodžius spaudos tarnyba.

A.Pugačiova, savo ruožtu, pažymėjo seniai planavusi užrašyti bendrą kūrinį su A.Makarevičiumi.

„Mes su Andrejumi seniai galvojome užrašyti bendrą treką. Štai ir pretekstas geras - renkame Michailą Prochorovą į prezidentus. Ir eilės, kurias parašė Andrejus Makarevičius, labai gilios“, - pažymėjo A.Pugačiova.

Pirmą kartą viešai sukurtąją dainą ketinama padainuoti rinkimų naktį 2012 metų kovo 4-ąją per renginį M.Prochorovo štabe.


Šiame straipsnyje: Ala Pugačiojadainininkėdaina

NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
O ka daugiau galetu padainuoti mociute Pugaciova,susituokusi su anuku Galkinu,Proxorovas toks pat verslininkas kaip ir ji, Su Putinu niekas nesusilygins, jis aukstesnis uz visus visa galva, dirba zmonems,o sitie - del savo kisenes.Kad mums toki Putina,. pO KARSTOS VASAROS visiems padegeliams pastate naujus kaimus ,namai su visais patogumais, apstatyti naujais baldais, irengta naujausia technika. statybos metu irenge vaizdo kameras kad stebeti asmeniskai, kaip stato ir dirba, ir nrduok Oieve, butu vagystes. Tai tik vienas jo darbu zmonems pavyzdys. O kiek tu darbu padaryta?

zixas

zixas portretas
Reitingas jo gali buti ne aukstas o ilgesnis...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių