Apsinuogindama ekrane Kate Winslet siekia padrąsinti moteris

Britų aktorė, kuri yra tai dariusi ne viename filme, pavyzdžiui, juostose „Titanikas“ ir „Skaitovas“, sako be jokių kompleksų galinti rodyti savo kūną. Ji tikisi, kad tai padeda jos gerbėjoms moterims atlaidžiau pažvelgti į savo figūras.

„Atrodau kaip tie žmonės, kurie vaikšto gatvėse. Neturiu tobulos krūtinės, nesu nepaliesta celiulito - žinoma, kad ne - ir esu apkūni. Jeigu dėl to moterys jaučiasi nors kiek tobulesnės, tai jau yra puiku“, - sakė aktorė interviu britų laikraščiui „The Sun“.

„Pažvelgus giliau, į pasąmonę,  - tokia yra viena priežasčių, kodėl aš leidau sau šią kvailystę - išsirengti ekrane. Taip iš dalies yra todėl, kad taip elgtis yra gerai, kuriant personažą ir gerai, kuriant istoriją. Bet taip pat gera žinoti, kad daugelis žmonių daro tai, ir ne tik tai, o aš esu normalus žmogus“, - sakė ji.

Trisdešimt šešerių metų aktorė sako, kad, bėgant metams, ji vis geriau jaučiasi dėl savo išvaizdos.

„O, Dieve, man nė velnio nerūpi. Noriu pasakyti, kad dabar žymiai mažiau galvoju apie save ir manau, kad taip yra todėl, kad darausi vyresnė ir kitaip save suprantu, jaučiuosi stipresnė, labiau pasitikiu savimi“, - kalbėjo K.Winslet.

„Manau, kad pasitikėjimas savimi ateina su laiku. Iš tiesų, mane tai labai nustebino. Noriu pasakyti, prisimenu, kad būdama 21 metų įsivaizdavau, kad, sulaukus 36-erių, mano p**ai sieks kelius, plaukai bus silpni, dantys - baisūs. Jaunystėje atrodė, kad artėdama prie keturiasdešimties būsiu jau visai sena. Bet aš jaučiuosi stipresnė, sveikesnė ir labiau savo kailyje dabar nei kada nors anksčiau“, - sakė ji.


Šiame straipsnyje: Kate Winslet,Titanikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių