A.Pojavis prašo žiūrovų paramos pasirengti „Eurovizijai“

Prie Lietuvos atstovo Andriaus Pojavio pasirodymo „Eurovizijoje“ kviečiami prisidėti visi geros valios žiūrovai. Sekmadienį LRT televizija surengs paramos jam koncertą.

Jau trečias prašymas paremti

Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ pasirodys LRT koncerte „Būkime kartu“, kurio metu jį palaikantys tautiečiai galės paaukoti pinigų skambučiais ar trumposiomis žinutėmis.

A.Pojavis gal ir išdygo iš niekur, gyvendamas Italijoje gal ir prastokai orientuojasi lietuviškos muzikos pasaulyje, savo suglamžytu fraku gal ir nedera prie nuglaistyto „Eurovizijos“ įvaizdžio, bet kai kurias svarbias pirmtakų pamokas jau išmoko.

Svarbiausia jų – eiti Sashos Songo ir Donato Mantvydo pramintu taku ir prašyti žiūrovų paramos specialiame paramos koncerte. Štai Sashai Songui dainų konkursui ir Lietuvos įvaizdžiui jame neabejingi žiūrovai surinko apie 70 tūkst. litų, D.Montvydui – apie 80 tūkst. Tiesa, nuo šios sumos reikia atmesti 25 proc., - tiek lieka telekomunikacijų bendrovėms ir aptarnaujančiam operatoriui. Visgi likusi parama leido atlikėjams surengti kuklius, bet gėdos tikrai nedarančius pasirodymus „Eurovizijoje“.

Albumas ir duetas su V.Povilioniene

Prie paramos koncerto taip pat prisidėjo Sasha Songas, Donatas Mantvydas, Monika Linkytė, Veronika Povilionienė, „Gerai Gerai & Miss Sheep”. Ypatingą pasirodymą žada surengti Andriaus tėtis, atvyksiantis su savo kapela, kurią LRT žiūrovai galėjo matyti laidoje „Duokim garo“.

Pats A.Pojavis yra išleidęs albumą „Aštuoni“ ir mano, kad paramos koncertas – puiki proga jį pristatyti. Be „eurovizinio” kūrinio „Something” ir albumo dainų jis pirmą kartą atliks specialų kūrinį su V.Povilioniene.

Reikia bent 50 tūkst. litų

LRT delegacijos „Eurovizijoje” vadovas Audrius Giržadas sakė, kad yra atsiradę keletas A.Pojavio rėmėjų, kurie bendrai pažadėjo apie 20 tūkst. litų. Tačiau dar reiktų bent 50 tūkst. litų.

„Bus samdomi pritariantys vokalistai, juos reikės parengti nuo aranžuotės iki aprangos, Andriui tinkamos aprangos reikės. Nesinori, kad jie atrodytų kaip iš bendrabučio atbėgę jaunuoliai. Taip pat laukia koncertas Amsterdame, į kurį reikės vykti už savo lėšas. Nesiruošiame važinėti į koncertinius turus, bet dainą vis tiek reikia platinti, reklamuoti – viskas kainuoja“, - „TV dienai“ apie numatomas išlaidas kalbėjo A. Giržadas.

„Būkime kartu“ – sekmadienį 21.15 val. per LRT televiziją.


Šiame straipsnyje: Andrius PojavisEurovizijaparama

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu jo

nu jo portretas
tegul LRT maziau verkslena del pinigu,nereikia labai sureiksminti ir pacios eurovizijos.

chotabicius

chotabicius portretas
aurowizija sh***,,top renginys neauksto lygio ,

nu nieko sau

nu nieko sau portretas
duot jam pinigų kad labiau apjuoktų šalį?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių