Apie Vilnių K.Sabaliauskaitė kalba lyg apie mylimąjį

Grįžti į straipsnį

Pritariu

Pritariu portretas
Pritariu beveik kiekvienam rasytojos zodziui, mintys tikslios ir gilios. Is tiesu, jei kiekvienas pazintu ir susitvarkytu savo kiema, maziau burbetu - gyventi visiems butu sviesiau ir jaukiau.

tomas

tomas portretas
Fantastiškas straipsnis. Sužavėjo K.Sabaliauskaitė ir net nelabai pagadino pabaigoje panegirika Zuokui, iš kurio ir gavo apdovanojimą. Man tas Gedimino pr. grindinio keitimas, tai iš tos pačios "Valdovų rūmų" istorijos serijos....

pritariu

pritariu portretas
Pritariu p. Sabaliauskaitei. Nuostabi moteris, nuostabios knygos, nuostabus musu miestas. Galbut nepritariu teiginiams del Valdovu rumu, nes is esmes turiu pragmatini poziuri del ju naudos, bet vis delto, Sabaliauskaite yra saunuole ir verta Sv.Kristoforo. Sekmes Jums.

ir taip pat

ir taip pat portretas
ir pritariu del Mero Zuoko - bene geriausias miestas seiminkas, koki turejome. Gaila, kad ne visus projektus pavyko realizuoti del musu kartais provincialaus politiku poziurio (Gugenheimas ir kiti).

nn

nn portretas
Interviu su tokiais zmonem, tikruoju elitu - stai apie ka reikia daugiau rasyti!

alė

alė portretas
puikus interviu su puikia moterim. Man Sabaliauskaitė - dvasinio aristokratizmo pavyzdys, gerbiu ją nepaprastai. Štai kur tikrasis elitas.

prašalaitis

prašalaitis portretas
kai kurios interviu mintys apie prašalaičius skaudžios, bet reikia sutikti kad teisingos. Aš vienas iš tų, 'kolonistų' palikuonių, tėvai po karo atvažiavo vienas iš Aukštaitijos, kita iš Dzūkijos studijuoti ir pasiliko. Pamenu, kaip tėvas sakydavo, kad Vilniuj dūsta, kaip tėviškės ilgėdavosi. Visos šventės - jubiliejai ar ant kapų, irgi ten suvažiuodavom visa giminė, bet aš 'miesčionis' vis verždavausi grįžti atagal ant betono. Laikau save vilniečiu, bet po "Silva rerum" pasijutau kaip svetimam nepažįstamam mieste. Nepasakysiu, kad jausmas malonus, bet stiprus kūrinys. Turbūt kartais reikia ir to.

Jolita

Jolita portretas
Taciau yra vilciu, kad prasalaiciai pasijus vilnieciais:) ir bent jau nesiukslins ir suniuku kakas susirinks

Galerijos

Daugiau straipsnių