Apie sveiką gyvenseną prabilusi D.Bilevičiūtė: aš ir vėl noriu vyro

Dainininkė Daina Bilevičiūtė, apsilankiusi BTV laidoje „Sekmadienio rytas“, žodžių į vatą nevyniojo: „Aš neišteku, bet vėl noriu vyro“.

Laidos „Sekmadienio rytas“ vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė rubrikoje „Pusryčiai su žvaigžde“ dainininkę D.Bilevičiūtė kalbino apie sveiką gyvenseną, maitinimosi įpročius, dietas.

Bet kad ir kokią temą palietus, pokalbis vis grįždavo prie labiausiai intriguojančio klausimo – Dainos požiūrio į vyrus.

Kažkada prasitarusi, kad jos geriausia dieta – vyrai, D.Bilevičiūtė ir toliau lieka ištikima šiam savo principui. Daug metų kovodama su papildomu svoriu, dainininkė išbandė šimtus dietų, tačiau vis vien sugrįždavo į „natūralias“ kūno formas.  Vyrai – vieninteliai galintys jai padėti.

„Turbūt gyvi – būtina sąlyga, be to, dar turėtų būti išsilavinę ir gražūs?“, - juokavo A. Stašaitytė-Masalskienė.

Tačiau D.Bilevičiūtė laidos vedėją patikino, kad  intelektualūs, protingi, seksualūs ir turtingi vyrai – svarbu, bet gražūs – nebūtina, nes yra šampano! A. Stašaitytė-Masalskienė atvirai paklausė laidos viešnios, kiek metų ji ilgiausiai yra išbuvusi su vienu vyru.  D. Bilevičiūtė pareiškė, jog su vienu vyru ji ilgiausiai ištvėrė 10 metų.

A. Stašaitytė – Masalskienė intrigavo toliau ir mandagiai klustelėjo, ar tik nebus taip, kad jis, o ne D.Bilevičiūtė tiek metų ištvėrė su atlikėja.  Humoro nestokojanti dainininkė nepasimetė. „Na, nežinau, kas ką ištvėrė, bet dabar - aš vėl noriu vyro. Aš neišteku, bet vėl noriu vyro“, – rėžė D. Bilevičiūtė.

D. Bilevičiūtės dietinės šampano sriubos receptą bei intriguojantį pokalbį su A. Stašaityte -Masalskiene pamatysite jau šį sekmadienį 10 val. per BTV.


Šiame straipsnyje: Daina BilevičiūtėBTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

CHA

CHA portretas
Norėti neuždrausta, bet ten pas ją ištampytas kaliošas.

tai

tai portretas
tai kad tiek alkoholio nei vienas gėrikas "nepakels"...

nuomone

nuomone portretas
nusivyliau Asta... Ir kam reikėjo imti interviu iš proto invalidės?..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių