Apie „Chorų karus“ primena atlikėjų skambučiai

Už žiūrovų simpatijas Kauno choristai ir jų vedlys žada kovoti dainomis, bet ne gudrybėmis.

"Sveiki, čia Raigardas. Gal kiek ir keista, tačiau noriu priminti, kad šeštadienį įsijungtumėte TV 3 "Chorų karus" ir sirgtumėte už Kauno chorą", - žiūrovai, bent kartą televizijos projekto metu balsavę už savo favoritus, praėjusią savaitę likus pusvalandžiui iki tiesioginės transliacijos sulaukė netikėto skambučio.

Klaipėdos choro gerbėjai savo telefono ragelyje tądien išgirdo Deivio, vilniečiai - Irenos Starošaitės, marijampoliečiai - Edmundo Seiliaus, o panevėžiečiai - atlikėjos Mios balsus. "Tai projekto organizatorių sumanymas, o ne asmeninė viliojimo priemonė", - tikino Raigardas Tautkus.

Tiesa, kai kurių chorų vedliai, pasak jo, griebėsi įvairių gudrybių - miestų centruose dalijo lipdukus, praeivius ragino balsuoti būtent už jų chorą. "Mums tokia taktika nepriimtina. Visi Kauno choro gerbėjai susibūrė natūraliu būdu", - palaikymu ne tik iš kauniečių, bet ir iš kitų miestų gyventojų džiaugėsi R.Tautkus.

Vien tik didžiausio pasaulyje socialinio tinklo svetainėje "Facebook", Kauno choras turi daugiau nei 15,5 tūkst. gerbėjų. Tuo metu Marijampolės choristų palaikymo komanda mažesnė net dešimt kartų.

"Palinkėsiu Kauno fanams laikytis iki galo, o mes dėl jūsų stengsimės dar labiau", - žadėjo R.Tautkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių