Antrasis „Naisių vasaros“ sezonas – su aktore G.Ryškuviene

Lietuvos kino ir televizinio kino apdovanojimų „Sidabrinė gervė 2010“ įvertinimą kaip geriausias  2010-ųjų TV filmas pelnęs TV3 televizijos filmas „Naisių vasara“ sugrįžta. Iškart po Naujųjų žiūrovų laukia naujos intriguojančios ir vasara kvepiančios antrojo sezono serijos.

Filmo gerbėjai galės pasinerti į netikėtus siužeto vingius, jau pamėgtų ir naujų herojų gyvenimus. Daugelis nekantriai laukia, kaip susiklostys po sunkaus sužeidimo į ligoninę patekusios Elenos ir jos mylimojo Pijaus santykiai. Ar atgaus regėjimą mistinėmis aplinkybėmis apakęs jos tėvas, žinomas kaimo žolininkas? Ar juodais darbeliais pagarsėjęs Giedrius tęsės pažadą tapti doru kaimo gyventoju? Ar į Afriką išvykęs Vaidas sugrįš į gimtinę? Ir ar greitai gimsiantis Jurgos kūdikis suartins išdraskytą šeimą?

Ir tai dar ne viskas. Keistas įvykis sukrės Naisių kaimo gyvenimą. Į laisvę ištrūkęs piktadarys sieks keršto, o jo vardas ilgai bus neatskleistas.

„Nei vieno herojaus kol kas nelaidojame, o štai vestuvės – taip, bus. Tik kas su kuo tuoksis – neatskleisiu, tegu lieka staigmena. Bus seriale ir įtampos akimirkų, ir švelnios ironijos, ir naųjų veidų. Prie aktorių komandos šią vasarą prisijungė aktorė Gabija Ryškuvienė. Ji vaidins mokytoją, atvykusią dirbti į Naisius. Graži moteris įsipainios į meilės trikampį. Oi, ko tik čia nebus“, – intrigavo filmo režisierius Saulius Balandis.

Jis taip pat akcentavo, kad pusę metų kurtos naujosios serijos pulsuos jausmingumu, kuris skleisis nuostabių vaizdų fone ir sušildys žiemos vakarus. TV filme „Naisių vasara“ vaidmenis sukūrė Sigitas Jakubauskas, Rimantas Bagdzevičius, Nijolė Mirončikaitė, Aurimas Žvinys, Agnė Grudytė-Guobienė, Antanas Venckus, Vaida Kavaliauskaitė, Česlovas Judeikis, Rimanta Krilavičiūtė ir kiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių