Antrasis „Dr.Who“ gimtadienis – „bling bling“ stiliumi

Geros nuotaikos švyturys Klaipėdoje - klubas „Dr.Who“ - išsinėrė iš naujagimio marškinėlių.

Gegužės 28 d., penktadienį, bus užpūstos jau dvi žvakutės šventiškai žaižaruojančiame „Bling Bling B-Day“ vakarėlyje.

„Ruošdamiesi brandžios sukakties paminėjimui atlikome ateinančio savaitgalio spėjimo ritualus, netgi konsultavomės su numerologais - šie užtikrino, kad skaičius „2“ neša sėkmę, o vakarėlis žada dvigubai daugiau draugų, šypsenų ir šėlsmo nei pernai“, - žodžio kišenėje neieškojo „Dr.Who“ tortadienio organizacinio komiteto nariai.

„Bling Bling B-Day“ savo pretenzingą pavadinimą turėtų pateisinti su kaupu. Prie klubo prieigų nuvinguriuos raudonas kilimas, sveikintojus pasitiks seksualiosios „Dr.Who“ zuikytės ir išdykėliški striukauodegiai. Morkų degustacijos bus išvengta, tačiau „bling bling“ gėrimai liesis per kraštus.

Veiksmas balionų apsiaustame klube apibendrins per dvejus metus čia vykusių šauniausių vakarėlių nuotaikas. Sienų ramstyti nebus jokių šansų - stiprios kviestinių šokėjų pajėgos išjudins klubinio baleto, gatvės ir šou šokio improvizacijomis, stebins įspūdingais kostiumais. Rezidentai plokštelsukiai DJ Driule XL ir DJ 2sys pažadėjo specialią gimtadieninę ritmų kompiliaciją - skambės tik rinktiniai, per dvejus „Dr.Who“ gyvavimo metus daugiausiai klubinėtojų avalynės „suvalgę“ ir kalorijų sudeginę šokių muzikos perliukai.

„Bling bling“ efektai tikrai neapsiribos dviem žvakutėmis: baltą pūgą užkurs sniego mašina, konfeti salves papildys rožių žiedlapių, muilo burbulų gūsiai ir ugnies fontanai.

Gimtadienio vakarėlio aprangos kodas „dress to impress“ nevaržys kaklaraiščiais ir neužgoš publikos šypsenų: merginos klube puikuosis lengvutėmis suknelėmis, o džentelmenai - vasariškais marškinėliais.

„Bling bling“ fotoateljė kvies svečius įsiamžinti visame gražume ir smagume. Skaitmeninius įrodymus apie tai, kad triukšmingai šventė „Dr.Who“ tortadienį, po vakarėlio jo dalyviai gaus tiesiai į savo elektroninio pašto dėžutes.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių