„Antis“ sugros tris Helovino koncertus

Paskutinėmis spalio dienomis grupė „Antis“ muzikos gerbėjus pakvies į tris Helovino koncertus, kuriuose skambės speciali programa „Antis atrieda atidunda“.

Šie koncertai įvyks spalio 29 dieną Vilniuje, klube „New York“, spalio 30 dieną Klaipėdoje „Švyturio“ menų doke ir spalio 31 dieną Kaune kokteilių bare „BarBar’a“.

Legendinė grupė koncertų žiūrovams paruošė specialų dviejų dalių repertuarą. Pirmoje dalyje nuskambės garsiausi kūriniai iš albumų „Ančių dainos“ ir „Zuikis Pleibojus“, antroje dalyje „Antis“ sugros visus garsiausius, klasika tapusius savo hitus. Kaip atskleidė Algirdas Kaušpėdas, šiems pasirodymams grupė repetuoja ir vieną seną savo kūrinį, kurio dar nėra atlikusi savo koncertuose po sugrįžimo.

Muzikantai rimtai ruošiasi artėjančiam turui ir ketina publikai suteikti netikėtų emocijų.

Teatrališka ir nevengianti grimuotis „Antis“ bus ištikima savo stiliui ir Helovino koncertuose nustebins nauju įvaizdžiu –  pirmoje koncerto dalyje muzikantai pasivers daktarais, o antroje – zombiais.

Bilietus į „Anties“ Helovino koncertą Vilniuje platina „Bilietai.lt“, į koncertą Klaipėdoje – „Tiketa“, į koncertą Kaune – baras „BarBar’a“.

Šie Helovino koncertai yra nedažna galimybė pamatyti koncertuojančią „Antį“. Šiais metais grupė vasario mėnesį Lietuvos rusų dramos teatre Vilniuje atliko savo muzikinę utopiją „Zuikis Pleibojus“, kuri nuskambėjo ir birželio mėnesį festivalyje „Be2gether“. Rugpjūčio mėnesį „Antis“ surengė solinį koncertą Druskininkų teatro festivalyje, o rugsėjį su grupėmis „Skamp“ ir „Suicide DJs“ pasirodė koncerte „Supadevynios. Marios“ Kaune.


Šiame straipsnyje: Antis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių