Ant „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ parketo sugrįš M. Stonkus

Liko vos trys sekmadieniai ir paaiškės, kuri iš likusių septynių porų laimės populiarųjį LNK šokių projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ bei pasidalins 40 tūkstančių litų prizą.

Prieš artėjančių švenčių maratoną šį sekmadienį LNK projekte skelbiama švenčių tema. Kiekviena pora ją interpretuos savaip.

Štai aktorė Aušra Štukytė ant parketo šoks savo gimtadienį šokį – mat dieną prieš tiesioginę transliaciją bus atšventusi savo 34-ąjį gimtadienį.

Katažina ir Dainius Dimša rengs vestuves – būtent taip jie interpretavo švenčių temą.

Donatas Baumila ir Rasa Židonytė šoks pagal vieną žinomiausių kalėdinių filmų, tik jį perdarys savaip: „Kaip Grinčė Kalėdas vogė“.

Tina ir Tadas scenoje atšvęs tango dieną, kuri visame pasaulyje pažymima gruodį, o Gintarė ir Vytautas šoks ugnies šventės šokį.

Merūnas dainuos Ievai, kad tol, kol ji šalia, kiekviena diena jam šventė. Pora šoks pagal klasika tapusį Lucio Dalla  kūrinį „Caruso“.

Sugrįžimo šokį laidoje šoks žiūrovų į šou sugrąžintas Mantas Stonkus.   

Šį sekmadienį „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijoje be kitų komisijos narių dirbs ir žmogus šventė, verslininkas Žilvinas Grigaitis.

Iš viso iki superfinalo gruodžio 30-ąją su šokių šou atsisveikins dvi poros. Tik penkios susikaus paskutinėje „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidoje prieš pat Naujuosius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių