Anšlaginis SEL koncertas - su lesbietišku šou

Plačiai reklamuotam grupės SEL 18-ojo gimtadienio koncertui skeptikai prognozavo fiasko. Tačiau įspūdingas ir pikantiškas šou bei sausakimša salė pranoko net didžiausių optimistų viltis.

SEL lyderis Egidijus Dragūnas, gerbėjus raginęs iš anksto įsigyti nuo 80 iki 300 litų kainuojančius bilietus, šou pasaulio atstovams atrodė mažų mažiausiai juokdarys - esą kas juos pirks krizės purtomoje šalyje. Juolab kad bilietai į garsiausių užsienio žvaigždžių koncertus kainuoja gerokai pigiau. Net garsiausia pasaulyje Vokietijos grupė RAMMSTEIN, kuri koncertuos Lietuvoje kovą, savo išlietą prakaitą scenoje vertina 120-200 litų už bilietą, o balandį atvyksiančio Eroso Ramazzotti bus galima paklausyti už 135-260 litų.

Vis dėlto SEL įrodė, kad gali būti pranašas ir savoj šaly. Žmonių nebaidė nei bilietų kainos, nei kiaulių gripas - į koncertą buvo parduota daugiau kaip 1600 bilietų. Į šou plūdę gerbėjai tikino, kad už mylimos grupės koncertą pasyžę pakloti ir kur kas apvalesnę sumą. „SEL - nerealu. Norėjosi pasiautėti kaip „jaunystėje“ - su lenarais, kedais, kapišoną užsimaukšlinus. Geras jausmas“, - emocijų neslėpė grupės gerbėjas, vos peržengęs 30-metį.

Žodis „nerealu“ koncerto metu buvo kartojamas tūkstančius kartų. Aikčioti būta ko: vaizdo efektai priminė lazerių šou, specialiai iš JAV buvo atgabenta garso aparatūra, kurią net a.a. Michaelas Jacksonas naudojo.  Klausytojai kaip užhipnotizuoti paklusniai kartojo E.Dragūno judesius ir nė neraginami kartu traukė dainas. Iš viso nuskambėjo daugiau nei 20 SEL dainų, o koncertui baigiantis publiką apstulbino į sceną iššokusi gimtadienio staigmena - merginos, čia pat surengusios karštą šou, kuris paprastai žymimas raide S: sušokusios striptizą jos liko "prisidengusios" tik aukštakulniais ir pasinėrė į lesbietiškas glamones.

Pasveikinti SEL ir pasimėgauti reginiu atvyko Jogaila Morkūnas, Mantas Petruškevičius, Agnė, Atlanta su draugu, Aida Žiliūtė, Aras Vėberis ir kiti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių