Anglijos pajūrio kaime atklydo katinas iš Prancūzijos

Nedideliame Anglijos Nortamtonšyro grafystės kaime atklydo katinas, kuris, sprendžiant iš jo mikroschemos duomenų, atkeliavo iš Prancūzijos, rašo "The Daily Express".

Dabar britų gyvūnų globos draugija mėgina išsiaiškinti, kaip jis atvyko į Didžiąją Britaniją, ir tikisi, kad atsiras katino šeimininkai.

Šviesai rudo su baltais lopais plauko katinas buvo surastas netoli Lamanšo pakrantės. Kaimo gyventojai apie jį pranešė gyvūnų globos draugijai ir ši ėmėsi jį globoti. Apžiūrėjus katiną buvo surasta mikroschema, pagal kurią išsiaiškinta, jog katino vardas - Tommy (Tomis), jam septyneri metai, o jo namai yra Normandijoje - Prancūzijos šiaurės vakaruose.

Po to britų gyvūnų globos organizacijos nariai kreipėsi į savo kolegas Prancūzijoje, prašė jų pagalbos surasti Tommy šeimininkus, tačiau kol kas to padaryti nepavyko.

Neaišku, kaip katinas galėjo patekti į Didžiąją Britaniją. Gyvūnų globėjai turi kelias versijas. Pirmoji - katinas atvyko į šalį kartu su savo šeimininkais poilsiauti ir pasimetė. Antroji - jis galėjo atplaukti keltu. Trečioji - gyvūnas galėjo atvykti į Angliją prekiniu traukiniu.

"Jeigu katės mokėtų kalbėti", - kremtasi gyvūnų globėjai.

Kartais katės įveikia tolimą kelią - neretai jos randamos už kelių tūkstančių kilometrų nuo namų.


Šiame straipsnyje: katinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasisekė

Pasisekė portretas
Pasisekė kačiokui. Britanijoje tvarka, katinėlis bus prižiūrėtas. O gal net šeimininkus suras.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių