Angelo balso Ilja patarimo klausia maestro V.Noreikos

Sekmadienį, trečiajame talentų šou „2 minutės šlovės” pusfinalyje pasirodys angeliško balso savininkas, jau spėjęs išpopuliarėti televizijos ekrane, Ilja iš Visagino.

Pusfinaliui jis pasirinko pusiau klasikinę, pusiau šiuolaikinę dainą italų kalba „Gira Con Me“, kurią berniukas jau dainavo „Dainų dainelėje“ ir tapo laureatu.

Berniukui šiuo metu – rudens atostogos, todėl jis dienas leidžia Visagine, kur gyvena jo tėtis. Nuo šio rudens Ilja persikėlė gyventi į Vilnių ir pradėjo studijuoti M.K.Čiurlionio meno mokykloje. Vilniuje apsistojusi ir jo mama bei sesė. Vaikinas gyvena mokyklos bendrabutyje, tačiau sako, kad labai pasiilgsta šeimos gyvenimo kartu.

„Mokslai M.K.Čiurlionio menų mokykloje sunkesni negu Visagine. Daugiau pamokų, bet laisvo laiko užtenka. Sunkiausiai sekasi lietuvių kalba. Dabar mokomės kirčiavimo, bet man, atėjusiam iš rusų mokyklos, sunkiausiai sekasi suprasti, kada reikia rašyti „ė“, o kada „e“ ir pan. Jau rašiau savo pirmąjį diktantą – mokytoja pagyrė, kad sekėsi visai gerai. Stengiuosi greitai tobulėti,“- apie mokslus naujoje mokykloje pasakojo Ilja.

Berniukui labiausiai patinka biologijos ir vokalo pamokos. Dainavimo Ilja mokosi pas maestro Virgilijų Noreiką ir žavisi naujuoju savo mokytoju.

„Vos susipažinęs su juo, pamačiau, koks jis paprastas, neįtikėtina, kad jis yra Lietuvos žvaigždė. Jis labai stengiasi su visais mokiniais rasti bendrą kalbą. Kartais, kai man būna sunku, jis man padeda ir net kalba rusiškai. Jo pamokos vyksta dukart per savaitę, todėl labai sunku įsisavinti daug naujos informacijos, tačiau V.Noreika ne tik dėsto sausą informaciją, bet ir dalijasi savo gyvenimiška patirtimi, pasakoja įdomias patirtas istorijas“, - pasakoja Ilja.

Pasak berniuko, jis visada klausia V.Noreikos patarimo, eidamas į projektą „2 minutės šlovės“, o mokytojas pataria pasirinkti balsui tinkamą dainą ir dainuoti atsargiai, nepakenkiant balsui.

Muilo ir trimitų pūtikai, šokėjai ant ledo ir scenoje, paukščių kalba bei kuklusis ir simpatingasis angelo balso savininkas Ilja. Ir visa tai sujungianti šiurpi Helovino dvasia – sekmadienį 19.30 per LNK.


Šiame straipsnyje: Ilja2 minutės šlovės

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių