Andrius Tapinas pasitraukė iš „Sport1“ vadovo pareigų

Atleidimu iš darbo vargiai kas norėtų pasigirti net artimiems žmonėms, tačiau Andrius Tapinas šią, pasak paties, džiugią žinią tuoj pat paskleidė populiariame socialiniame tinkle „Facebook“.

„Tai - tiesa, nebesu „Sport1“ vadovas ir kraunuosi daiktus į lagaminą. Laikas permainoms“, - portalui patvirtino A.Tapinas ir pridūrė, kad šios permainos ir išsiskyrimas su televizija įvyko jo iniciatyva.

Pokyčiai ne tokie ir dideli - vis tiek pastaruoju metu jis vis dažniau buvo ne kaip sporto kanalo „Sport1“ vadovas, o kaip talentingas sportinio pokerio žaidėjas. Matyt, niekas ir nenustebtų, jei A.Tapinas pareikštų sporto kanalą iškeitęs į pokerio stalą. Tačiau vyras patikino, kad šis, gana pelningas jo hobis darbu ir pragyvenimo šaltiniu netaps.

„Tikrai nebūsiu profesionalus pokerio žaidėjas. Sporto terminais šnekant, paėmiau minutės pertraukėlę ir kurį laiką būsiu savo laiko šeimininkas. Dabar itin retas momentas mano gyvenime - atsirado laisvo laiko pojūtis. Labai keistas jausmas. Reikia tuo pasinaudoti, nes netrukus vėl viskas keisis“, - džiaugėsi atradęs ramybę A.Tapinas. Tačiau ja mėgausis neilgai, mat žurnalisto akiratyje - keletas naujų projektų, apie kuriuos plačiau kalbėti kol kas nenori.

A.Tapiną pakeis „Sport1” valdančios bendrovės „Sporto komunikacijos” direktoriaus pavaduotojas Audrius Remeika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių