Amerikoje verslą turintis A. Orlauskas baiminasi dėl vaikų ateities

Žinomas humoristas, Kauno miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Orlauskas prieš keletą metų viešai džiaugėsi, kad  vidurinę mokyklą JAV baigę jo vaikai grįžo į Lietuvą! Sūnus Martynas Kaune įstojo mokytis ekonomikos, o dukra Ieva nusprendė tapti veterinare.  Šiandien  studijos  beveik baigtos, tačiau stebėdamas, kas vyksta Lietuvoje, Artūras pakraupęs - užsienyje jo atžaloms  būtų buvę kur kas  lengviau! „Iš vienos pusės jie man atrodo kvaili, kad grįžo į Lietuvą. Iš kitos pusės džiaugiuosi, kad jei tokie patys patriotai kaip ir aš„, - BTV laidai “Žvaigždutės" pirmadienį pasakos Artūras Orlauskas.

Iki šiol A. Orlauskas niekam neišdavė to, kad galutinai savo ryšių su Amerika jis nebuvo nutraukęs. Pasirodo ten, užatlantėje, humoristas turi savo įmonę! Gal net ne vieną! „Prekiauju Amerikoje akcijų biržoje jau dešimt metų. Aš ten esu įregistravęs savo verslą", - prisipažins Artūras.

Dabar Orlauskas  jau nėra toks garantuotas, kad į tėvynę grįžusios jo atžalos  pasirinko geriausią variantą. Štai veterinariją Kaune baigianti jo dukra užsienyje būtų turėjusi puikiai apmokamą specialybę. Betgi Ieva nori dirbti Lietuvoje! O  čia veterinarų  atlyginimai - juokingi! „Ieva atliko praktiką Norvegijoje pas pažįstamą ūkininką ir ten gavo tokį atlyginimą, kuris net trigubai pranoksta mūsų pedagogų algą. Aplenkė net mane", - pasakos vedėjas Artūras Orlauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paistalai

Paistalai portretas
Peza nesamones

taip

taip portretas
ir nesupratau, ką buvo norima pasakyti šiame"straipsnyje"...Kažkokia vapalionė.

KODEL

KODEL portretas
...JIS MELAVO, KAI REGISTRAVOSI RINKIMAMS I Kauno SAVIVALDYBE? VRK svetaineje nurodyta, kad yra socialines imones savininkas ir vadovas. Apie bizni Amerikoje nenurode.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių