Amerikoje aukcione bus parduodami Elizabeth II apatiniai

Jungtinėse Valstijose aukcione parduodami apatiniai baltiniai, kurie, kaip manoma, priklausė Didžiosios Britanijos karalienei Elizabeth II, informuoja naujienų portalas TMZ.com.

Skelbiama, kad tariamo asmeninio Britanijos karalienės daikto savininkas buvo Floridos gyventojas Džozefas de Bičkė Dobronis, miręs šių metų vasarą. Kaip karalienės kelnaitės pas jį atsirado, nežinoma. Teigiama, esą karalienė kelnaites su nėriniais ir išsiuvinėtais inicialais paliko privačiame lėktuve, kuriuo 1968 metais skrido į Čilę. Vėliau jos greičiausiai ir atiteko Dž. De Bičkei Dobroniui, kuris jas saugojo daugiau nei 40 metų.

TMZ.com duomenimis, karališkomis apatinėmis kelnaitėmis susidomėjo Britanijos aukciono namai „Hansons Auctioneers and Valuers“, kurie ketina jas perpirkti, o vėliau parduoti už maždaug 6 tūkst. svarų sterlingų.

Verta paminėti, kad „Hansons Auctioneers and Valuers“ jau turi karališkųjų apatinių pardavimo patirties: 2008-aisiais šie namai pardavė karalienei Viktorijai priklausiusius apatinius baltinius.


Šiame straipsnyje: Elizabeth II

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių