Amerikietis mirė per tarakonų valgymo varžybas

Jungtinėse Valstijose vienas vyras mirė laimėjęs tarakonų ir kirminų valgymo konkursą. Renginys vyko praeitą savaitgalį vienoje Floridoje įsikūrusioje roplių parduotuvėje, pranešė policija.

32 metų Edwardas Archboldas penktadienį suvalgė kelias dešimtis tarakonų ir kirminų, varžydamasis konkurse, kurio pagrindinis prizas buvo egzotinis pitonas.

Vėliau jis pradėjo vemti ir buvo išvežtas iš parduotuvės greitosios pagalbos automobiliu, sakoma Brauardo apygardos šerifo biuro pranešime.

E. Archboldas vėliau buvo paskelbtas mirusiu ligoninėje, o medicinos tyrėjai atliks palaikų skrodimą, siekiant nustatyti jo mirties priežastį.

Šį neįprastą konkursą organizavo parduotuvė „Ben Siegel Reptiles“, kuri pasiūlė varžytis dėl kelių rūšių pitonų, mėginant suvalgyti kiek įmanoma daugiau skirtingų pasišlykštėtinų gyvių.

„Kiek didžiųjų tarakonų suvalgytumėt dėl karališkojo pitono patelės? - sakoma roplių parduotuvės skelbime socialiniame tinkle „Facebook", reklamuojančiame šį renginį. - Taisyklės tokios: suvalgykit daugiausiai gyvių per 4 minutes ir laimėkit karališkąjį pitoną. Tik tiek. Beje, už vėmimą automatiškai diskvalifikuojama.“

Vėliau roplių parduotuvė paskelbė pranešimą, kuriame jos darbuotojai pareiškė liūdintys dėl E.Archboldo mirties.

„Susipažinome su juo tik mūsų išpardavimo vakarą, tačiau visi labai jį pamėgome. Jis buvo bendraujantis ir linksmas; jis puikiai užvedė ir sujaudino minią. Apgailestaujame, kad mums neteko geriau jo pažinti“, - sakoma pranešime.

Parduotuvė taip pat paskelbė savo advokato pranešimą.

E.Archboldas, kuris buvo atsidaręs „Facebook“ paskyrą Edwardo Williamo Barry vardu, anksčiau tą vakarą parašė sudalyvavęs dideliame kirminų valgymo konkurse.

„Taigi, spėju, kad šį vakarą dalyvausiu tarakonų valgymo konkurse... Palinkėkit man sėkmės :)“, - jis rašė spalio 5-ąją, kelios valandos prieš mirtį.

Vėliau draugai jo paskyroje paskelbė užuojautos pranešimų, o vienas iš jų rašė: „Niekada nebūčiau pagalvojęs, kad sulauksiu tokios dienos... Iš tiesų galvojau, kad esi neliečiamas, ir esu tikras, daugelis kitų galvojo taip pat!!“


Šiame straipsnyje: tarakonaikonkursas

NAUJAUSI KOMENTARAI

nemoksos vertejai

nemoksos vertejai portretas
"Archboldas vėliau buvo paskelbtas mirusiu ligoninėje", "Vėliau draugai jo paskyroje paskelbė užuojautos pranešimų" ir panasus automatinio Google vertimo "atradimai" daro geda zurnaliugoms, skelbiantiems nemoksiskai isverstas informacijas

ar

ar portretas
ąr ėsti nebėra ko,kad ryja tarakonus--sugalvojo mat varžybas amerikonai ::))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių