Amerikietė manekenė K. Spears ištekės už Aga Khanų šeimos princo

JAV manekenė Kendra Spears ketina tapti vienos iš pasaulio karališkųjų šeimų narių - ji susižadėjo su princu Rahimu Aga Khanu.24 metų gražuolė, kilusi iš Sietlo miesto Vašingtono valstijoje, taps Jo Aukštybės Agos Khano IV marčia, kai ištekės už jo vyriausiojo sūnaus.

41 metų princas Rahimas Aga Khanas yra baigęs Browno universitetą ir dabar yra įsitraukęs į „skurdo mažinimo pastangas, ypač mikrokreditavimo veiklą“ per Aga Khanos vystymo tinklą Azijoje, Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose.

Prancūzijoje reziduojantis Aga Khanas yra dvasinis pasaulinės ismailitų bendruomenės, kuri yra viena iš šiizmo atšakų, dvasinis lyderis, o K.Spears sutiko susituokti pagal islamo papročius, tačiau šios ceremonijos data dar nepaskirta.

Patvirtindama šią žinią socialiniame tinkle „Twitter“, K.Spears rašė: „Ačiū jums visiems už malonias žinutes! Mes labai sujaudinti!“

K.Spears laimėjo konkursą „Ford Models“ 2008 metais, o jos nuotraukos buvo spausdinamos populiariuose žurnaluose, tokiuose kaip „Vogue“ ir „Elle“. Ji taip pat yra dalyvavusi mados namų „Calvin Klein“ ir „Emporio Armani“ reklamos kampanijose.

Manekenės nuotakos nėra naujiena karališkojoje Aga Khanų šeimoje – K.Spears būsimasis uošvis yra vedęs britų modelį Sarah Croker-Poole, o jo tėvo žmona buvo legendinė Rita Hayworth.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių