A.Kuzmickaitė surengė pirmą asmeninį kolekcijos pristatymą

Šeštadienio vakarą viena žymiausių lietuvių dizainerių Agnė Kuzmickaitė surengė savo pirmą asmeninį madų šou ir mados mylėtojams pristatė 2013-2014 m. rudens-žiemos prêt-à-porter kolekciją.

„Vaidilos“ teatre tvyrojo ypatinga atmosfera. Užgesus šviesoms, skambant muzikai scenoje pasirodė trys modeliai, vilkintys Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro operetės „Šikšnosparnis“ kostiumus, kuriuos dizainerė kūrė remdamasi XIX a. antros pusės tendencijomis.

Joms prisėdus į salę viena po kitos žengė A. Kuzmickaitės drabužiais pasidabinusios manekenės. Šio pristatymo režisieriumi tapo žinomas teatro kūrėjas Oskaras Koršunovas, kamerinėje aplinkoje skambėjo dizainerės vyro, muzikanto Sauliaus Prūsaičio kurta muzika, kurią jis atliko su savo grupe „Happyendless“.

Kolekcijoje vyravo šviesiai rožinė, sidabrinė ir juodos spalvos, drabužius puošė A. Kuzmickaitės prekės ženklu tapę drugeliai. Pristatymą vainikavo švelnios rožinės spalvos vestuvinė suknelė, kurią vilkėjo manekenė Smiltė Bagdžiūnė.

Anksčiau dizainerė sakė, kad savo pirmą madų šou norėjo surengti kamerinėje aplinkoje, kuri turėtų savo ypatingą aurą, todėl iškart atmetė galimybę tai daryti arenoje. Esą Vaidilos teatras atitiko visus jos kriterijus.

„Jaučiuosi gerai, esu patenkinta. Prie šio pristatymo prisidėjo labai daug žmonių iš įvairių sričių, tai buvo komandinis darbas“, - po kolekcijos pristatymo sakė A. Kuzmickaitė.

Šįkart daugiau dėmesio drabužių funkcionalumui skyrusi dizainerė pristatė drabužius, kuriuos vilkėdama moteris, kaip ji pati teigė, ir gerai atrodo, ir patogiai jaučiasi. Ir vis dėlto, kokiai moteriai sukurtos šios suknelės, sijonai, švarkeliai?

„Kolekcija skirta gražiai ir protingai moteriai. Tai, kuri yra intelektuali, bet nebijo parodyti savo grožio“, - šypsodamasi kalbėjo kūrėja.

Po šou mados mylėtojai namo neskubėjo. Organizatoriai pakvietė visus į barą, o po pertraukėlės scenoje vėl pasirodė „Happyendless“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių