„Akustinėse spalvose“ – dvi dainuojančios merginos

Klaipėdiečių studija „Grock” tęsia dainuojamosios poezijos ir poetiškos muzikos koncertų ciklą „Akustinės spalvos” ir kviečia penktadienio vakarą pasiklausyti kaunietės Ilonos Papečkytės ir klaipėdietės Kristinos Muravjovos dainų.

2010-aisias „Akustinės spalvos” žada pasiūlyti ne tik po įsimintiną koncertą kiekvieną mėnesį. Gegužės pabaigoje jos pakvies į pirmąjį Klaipėdoje dainuojamosios poezijos festivalį. O per tradicinius šio ciklo koncertus galima išgirsti jau pamėgtus atlikėjus bei pažinti naujus.

Sausio koncerte laukiama nuostabių dainų kūrėja ir atlikėja I.Papečkytė iš Kauno. O tęsiant Klaipėdos atlikėjų pristatymą, šį kartą scenoje pasirodys Kristina Muravjova. Kristina savas dainas atliks su nemaža komanda ir žada nepakartojamą jau ne kartą girdėtų dainų interpretaciją.

K.Muravjova muzikuoti pradėjo prieš trejus metus, kaip mergina sako, „netyčia atsidūrusi „Grock“ scenoje“. Įveikusi viešumos baimę, Kristina pasinėrė į kūrybą ir muzikinę veiklą. Netrukus susibūrė gitaromis grojančių merginų grupė „Nakties grafika“, gyvavusi metus. Vėliau K.Muravjova kartu su Gintare Paulikaite (grupė „Rezervuota“) inicijavo roko operos „Eglė žalčių karalienė“ sukūrimą. Puikios komandos atkaklus darbas publikos įvertintas tik teigiamai, ši opera gyvuoja iki šiol.

K.Muravjovai koncertuoti padeda Povilas Dabkus (gitara), Greta Medelytė (bosinė gitara), Ingrida Toleikytė (vokalas), Julija Rušinskytė (vokalas), tad merginos kurtos dainos kiekvieną kartą suskamba vis kitaip.

Abi merginos su palaikymo komanda sausio 29 d. 18.30 val. pasirodys Klaipėdos „Kultūrpolio“ (Daržų g. 10/Bažnyčių g.4) scenoje. Bilietai į koncertą - po 15 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių