A.Kurnikovos motina sulaikyta už nerūpestingą elgesį su vaiku

JAV policija antradienį sulaikė žinomos Rusijos tenisininkės ir manekenės Anos Kurnikovos motiną, kai jos penkerių metų sūnus iššoko pro langą iš jos namo Palm Biče Floridos valstijoje antro aukšto.

Po incidento jos sūnus Allanas (Alanas) buvo nuvežtas į vieną vietos ligoninių, kur gydytojai nustatė, kad sumuštos jo kojos ir liemens apatinė dalis.

46-erių metų Alai Kurnikovai iškelti kaltinimai nerūpestingu elgesiu su vaiku. Laikraščio duomenimis, antradienį, sausio 19 dieną, policija gavo pranešimą, kad prie Alos Kurnikovos namų pastebėtas vaikas šlapiais drabužiais.

Atvykusiems į įvykio vietą policininkams vaikas - penkerių metų Alos sūnus ir žinomos tenisininkės brolis pagal motiną - papasakojo, kad iššoko po antro aukšto langą, po to įlipo į baseiną, "nes jam labai skaudėjo kojas".

Išlipęs iš baseino, kuris yra namo kieme, berniukas išėjo į gatvę, kur jį ir pastebėjo praeiviai.

Kurnikovų namų durys buvo užrakintos, ir policininkai galėjo patekti į vidų tik užlipę kopėčiomis per atvirą antro aukšto langą, kuris yra 4,5 metro aukštyje nuo žemės. Nei vaiko motinos, nei suaugusių žmonių name nebuvo.

Kai Ala Kurnikova po policijos skambučio į mobilųjį telefoną parvažiavo namo, ji papasakojo pareigūnams, kad buvo išvykusi iš namų tvarkyti reikalų maždaug 50-čiai minučių - jai reikėję į paštą ir į banką.

Motina sakė, kad sūnus žiūrėjęs televizorių, todėl atsisakęs eiti su ja. Tad moteris uždariusi visas duris ir langus (išskyrus vieną nelemtą langą) ir palikusi vaiką vieną. Tačiau ji jam davusi telefoną ir namo raktus.

Žiniasklaidoje minima, kad penkerių metų Allanas labai gerai žaidžia golfą. Jo motina sakė, kad jos sūnus yra kupinas energijos ir visada turi būti kuo nors užsiėmęs.

Alos Kurnikovos namas kainuoja 2,2 mln. dolerių. Ji įsigijo namą 2005 metais ir užregistravo savo vardu.


Šiame straipsnyje: Ana Kurnikovaala kurnikova

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių