Aktorius T.Hardy bučiuojasi geriau nei C.Pine

Aktoriai Reese Witherspoon, Chrisas Pine'as ir Tomas Hardy ką tik nusifilmavo romantinėje veiksmo komedijoje „Tai reiškia karą“ (orig. „This Means War“).

Filmas pasakoja apie du geriausius draugus, CŽV agentus, kurie įsimyli vieną ir tą pačią moterį bei pradeda tarpusavio karą, bandydami ją užkariauti.

Problema – sena kaip pasaulis. Todėl kalbindami pagrindinius vaidmenis filme atlikusius R.Witherspoon, C.Pine ir T.Hardy žurnalistai nevengia užduoti pikantiškų klausimų ir pasidomėti, kaip buvo filmuojamos meilės scenos.

Interviu metu tinklapio ETonline žurnalistė Katherine Schwarzenegger, Arnoldo Schwarzeneggerio dukra, paklausė aktorės R. Witherspoon, kuris ekrano partneris geriau bučiuojasi.

Garsiausia pasaulio blondinė nespėjo ir pagalvoti, kai T. Hardy puolė tikinti, jog tai būtent jis vertas šio titulo, taip prajuokindamas visus susirinkusius žurnalistus. Tuo tarpu C. Pine nepuolė jam prieštarauti ir viso interviu metu elgėsi itin santūriai ir kukliai.

Geros nuotaikos nestokojantys aktoriai pasakojo kaip ruošėsi daugybei filme matomų meilės scenų. Paaiškėjo, kad net keliskart filme išsirengusi R. Witherspoon, filmavimo metu intensyviai sportavo ir kasdien sporto salėje praleisdavo po kelias valandas, kai tuo tarpu T. Hardy ir C. Pine net nesivargino tobulinti kūno linijų ir vieną po kito valgė mėtinius saldainius, norėdami bet kada būti pasiruošę išbučiuoti savo filmo partnerę.

Gera aktorių nuotaika, linksmi jų laidomi juokeliai ir iš pirmo žvilgsnio nerūpestinga interviu nuotaika atspindi ir filmo atmosferą. Net neabejojama, kad „Tai reiškia karą“ gali tapti vasario mėnesio lankomiausiu filmu. Universali istorija, puikus humoras, talentingi aktoriai bei itin tinkama premjeros data prognozuoja neabejotiną juostos sėkmę.

Istorija apie du slaptuosius agentus, kovojančius dėl R. Witherspoon širdies kine jau vasario 17 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių