Aktorius L.Laucevičius negaili komplimentų I.Valinskienei

Grįžti į straipsnį

Edgaras

Edgaras portretas
bet mielieji,ar Lietuvoje nera aktoriu?Jei bus tokia nuostata,kad aktoriumi gali buti bet kas-greitai Lietuvoje ju neliks,nes kaimynai labiau vertina profesionalus.

ir vel

ir vel portretas
ot tai dirba seimo nare DAINUOJA SOKA O DABAR DAR IR FILMUOJASI FILME susidaro toks ispudis kad i seima nueina pasiimti tik algos kiek si poniute saipysis is rinkeju

o atsakomybe uz darba kur

o atsakomybe uz darba kur portretas
butu geriau kad uz darba seime jai komplimentus zarstytu. Dabar tik vieta uzima ir alga uz nieka gauna. jei taip negalima gyventi be dainu sokiu festivaliu kokio velnio i ta seima lysti????

ABRAKADABRA

ABRAKADABRA portretas
nu bet fotošopingas ant valinskienės......pamatytumėt ją gyvą be šmero....

Senjora

Senjora portretas
As tai nesuprantu aktoriai sedi be darbo o cia seimo nare gaunanti alga gera uzima ju vietas.Tai reiketu poniai Valinskienei viena karta pasirinkti ar sokiai dainos ir aktoryste ar seime dirbti.O dabar moteriske pasimetus ir nebezino prie ko prisitaikyti .Ir to nori ir to nori .Paprasciausiai viska viena nori apglebti o apie kitus net nepagalvoja.Isivaizduoja kad be jos nebus kam vaidinti sokti ar dainuot Reiketu viena karta apsispresti ir nelipti per kitu galvas.

Jonas

Jonas portretas
Kiekvienam yra savas laikas. Jei esi seimo narė - visas jėgas ir laiką skirk tam darbui, jei esi šouboba - tada gali subinę vizginti kur nori ir kada nori. Nebegerbiu šios moters, smuko iki padugnių

vaalinskas

vaalinskas portretas
Ka jus zmones, as baigiu visus pinigus ismetyt, kad ja vis kur nors ikisciau, man irgi reikia ramybes, na ir ,zinoma, truputi "asmeninio gyvenimo". Skirtis nenoriu, kur as kita toki boksta rasiu :)

nesenjora

nesenjora portretas
Ir gerai, kad visur dalyvauja, kad sugeba. Jeigu kviečia, ko neiti? Valinskienė aktorė ir be jokio aktorinio. Ir visur ji tinka. O kalbant apie Seimą, tai ten 80 proc. eina algą pasiimti, 10 proc. nuolat kelia erzelį, ir gal tik kok 10 proc. rimtai dirba. Nereikia būti tokiems kategoriškiems, nes ką veikia Valinskienė, visi žino, o ką veikia kiti seimūnai, kurie nei posėdžių lanko, nei nieko kito neveikia, ir kur jie būna ar kokius reikalus suka, nežino niekas. Bet tada, aišku, ir galvos neskauda, ir kalta dėl visko lieka Valinskienė.

NEI

NEI portretas
gedos nei sazines,musu moketoju pinigus gauna ir tyciojasi is visu,nu ir musu valdzia,ka ji veikia???ar negali dabar jos ismesti is seimo??Neregetas naglumas

JO

JO portretas
nu duoda seimo papai

Galerijos

Daugiau straipsnių