Aktorius J.Braškys: sutikau gyvenimo moterį

TV3 žiūrovių pamėgtame seriale „Širdys paklydėlės“ aktorius Jonas Braškys vaidina iki panagių teisingą mediką Vytautą Ramanauską.

Profesinėje srityje aukštumas pasiekęs gydytojas, deja, neranda laimės šeimoje. Ten viešpatauja velnių priėdusi moteris – aktorės Adrijos Čepaitės įkūnyjama žmona Rita.

Vieną lietingą, ir dėl to savotiškai romantišką popietę iš „Širdžių paklydėlių“ filmavimo aikštelės į  drabužinę grįžęs aktorius J. Braškys garsiai pareiškė: aš sutikau gyvenimo moterį!

„Mudu susitikome pas advokatą. Paskui pasimatėme kavinėje. Valgėme midijas, paskrudintas svieste, gėrėme kavą ir nutarėme, kad nereikia slėpti jausmų – mes karštai prisipažinome meilę“, – apsalusiu balsu tęsė aktorius.

Įdomu, kas būtų nutikę, jei tuo metu, kai J. Braškys šitaip liejo jausmus, į drabužinę būtų užsukusi jo žmona – kitame prodiuserių kompanijos „Videometra“ seriale „Drąsos kaina“ vaidinanti aktorė Larisa Kalpokaitė. Žinoma, rimto pagrindo kelti šeimyninę sceną nebuvo, mat aktoriaus lūpomis tebekalbėjo jo personažas – gydytojas V. Ramanauskas.

Panašu, kad serialo scenarijaus vingiai tą sąžiningą, iki nuobodumo ištikimą serialo herojų netrukus pavilios toliau nuo namų, kuriuose meilės židinys – atšalęs. O kaipgi besilaukianti jo pati? „Rita laukiasi? Cha! Ji melagė. Mane – gydytoją, mokslų daktarą, skyriaus vedėją apgavo!“ – tebevaidino J. Braškys.

Netrukus „pasirodymą“ jis baigė ir taikiai nusišypsojęs pasuko valytis grimo, bet tarpduryje dar stabtelėjo ir intriguojančiai pridūrė: „Pratęsdamas savojo Ramanausko frazę, kad jis sutiko gyvenimo moterį, aš galiu pasakyti, kad sutikau nuostabią aktorę, puikią partnerę, su kuria labai malonu ir lengva vaidinti.“


Šiame straipsnyje: Jonas Braškys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių