Aktorius Emmą Stone ir Andrew Garfieldą pagavo meilės voratinklis

Filmuodamiesi filme „Nepaprastas Žmogus-voras“ (angl. „The Amazing Spider-Man“) vienas kitą pažinę aktoriai Emma Stone ir Andrew Garfieldas perkėlė šiltus savo herojų jausmus vienas kitam ir į tikrą gyvenimą. Pastaruosius mėnesius atrodo, kad jie nesitraukia vienas nuo kito nė per žingsnį.

Ne išimtimi tapo ir sekmadienio vakarą Los Andžele vykę MTV kino apdovanojimai. Aktorių pora drauge pasirodė ne tik ant raudonojo kilimo, bet ir renginio scenoje. Filme „Nepaprastas Žmogus-voras“ vaidinę E.Stone ir A.Garfieldas įteikė geriausio debiuto apdovanojimą filmo „Paveldėtojai“ (angl. „Descendants“) aktorei Shailene Woodley.

Žavioji 23-ejų E.Stone ir pati buvo tarp MTV apdovanojimų nominantų – už geriausią moters vaidmenį ir geriausią bučinį filme „Kvaila, beprotiška meilė“. Šioje juostoje ji pasirodė drauge su Ryanu Goslingu.

Puikiai ceremonijoje atrodžiusi jauna aktorė renginio metu vilkėjo įmantriai karpytą, juodą korsetą primenantį viršų ir baltą sijoną, kurį sukūrė Lady Gagai ne vieną sceninį kostiumą kūręs dizaineris Martinas Grantas. Prie puošnios aprangos E.Stone priderino „Tiffany & Co“ papuošalus, „Fendi“ delninukę ir Briano Atwoodo batelius. Elegantiškai atrodęs A.Garfieldas vilkėjo mėlynus „Prada“ marškinius ir pilkas kelnes bei žaismingą dryžuotą kaklaraištį.

Įsimylėjėliai lydėjo vienas kitą meiliais žvilgsniais. Visai neseniai A.Garfieldas prisipažino, kad E.Stone daro jam didelę įtaką. „Daily News“ 28-erių aktorius kalbėjo, kad jo gyvenimui svarbūs tik keli žmonės. „Vienetai pakeičia tavo gyvenimą. Maniškį pakeitė vienas gatvės muzikantas, mano mergina ir režisierius Mike‘as Nicholsas“, – sakė A.Garfieldas, kurio draugai jau seniai tvirtina, kad vaikinas pametė galvą dėl naujosios draugės.

Filmas „Nepaprastas Žmogus-voras“, kuris papasakos milijonus gerbėjų visame pasaulyje turinčio superherojaus atsiradimo istoriją, Lietuvos kino teatrus filmas pasieks liepos 13-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių