Aktorius Cuba Goodingas ieškomas dėl baro darbuotojos apstumdymo

JAV pareigūnai paskelbė arešto orderį "Oskaro' laureatui aktoriui Cubai Goodingui jaunesniajam, kai jis esą dukart pastūmė barmenę, naktį kilus barniui viename bare Naujame Orleane, pranešė policija.

Padavėja sakė policijai, kad C.Goodingas atvyko į Burbono gatvėje esantį barą apie trečią valandą ryto kartu su grupe žmonių.

Baro svečiai greitai atpažino filmo „Džeris Magvairas“ (Jerry Maguire) žvaigždę ir pradėjo prašinėti leisti su juo nusifotografuoti.

„Barmenė pasakojo, kad Goodingas greitai dėl jų smarkiai suirzo“, - sakoma policijos pranešime.

Baro darbuotoja nurodė, kad priėjo prie C.Goodingo ir paprašė jo nusiraminti, o šis „esą nustūmė ją ištiestu delnu“.

Barmenės bendradarbis iškvietė policiją, o apstumdyta moteris pareiškė, kad C.Goodingui geriau išeiti.

„Tada Goodingas esą ją vėl pastūmė ir išėjo iš baro“, - informavo policija, pridūrusi, kad aktorius ieškomas dėl „buitinio sumušimo“.

C.Goodingas pelnė JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimą geriausio antrojo plano aktoriaus kategorijoje už arogantiško amerikietiškojo futbolo žaidėjo vaidmenį 1996 metų filme „Džeris Magvairas), kuriame pagrindinį vaidmenį sukūrė Tomas Cruise'as. C.Goodingo vaidinamo sportininko frazė “Parodyk man pinigus!" (Show me the money!) Amerikoje tapo užkrečiama.

Šis aktorius taip pat yra sukūręs antrojo plano vaidmenis populiariuose filmuose „Perl Harboras“ (Pearl Harbor) ir „Gladiatorius“ (Gladiator).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių