Aktorius Ch.Sheenas atsiprašė kolegos A.Kutcherio

Aktorius Charlie Sheenas parašė atvirą laišką Ashtonui Kutcheriui, kuriame atsiprašo už neseniai jo išsakytą kritiką kolegos atžvilgiu ir prisipažįsta, kad jo komentarai buvo „nepagarbūs“.

Ch.Sheeno pavardė antraštėse atsidūrė praėjusią savaitę, kai paskambinęs į interneto naujienų svetainę „TMZ Live“ jis išsiliejo ant A.Kutcherio, jį pakeitusio populiariame komiškame televizijos seriale „Du su puse vyro“ (Two and A Half Men).

„Man nusibodo apsimetinėti, kad tas serialas manęs neknisa... Apsimetinėti, kad manęs neknisa Ashtonas“, - sakė jis.

„Nieko asmeniška... Man jo tik gaila. Jis užlėkė ant tokio prasto scenarijaus“, - pridūrė Ch.Sheenas.

Tačiau aktorius, nors ir atsiprašęs A.Kutcherio, savo nuomonės apie serialą nepakeitė.

„Brangus Ashtonai, aš kaltas. Nepagarbiai kalbėjau apie žmogų, kuris daro, ką gali, - rašo jis savo laiške. - Įsijaučiau ir dėl manęs tu patekai į kryžminę ugnį, tačiau aš neatsisakau likusios savo pareiškimo dalies. Vis tik esi vertas geresnio. Saugių kelionių!“

Praėjusių metų kovą serialo prodiuseriai nusprendė atsikratyti nepakenčiamu elgesiu garsėjusio Ch.Sheeno ir pakeitė jį A.Kutcheriu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

angie

angie portretas
Teisingai Carlis pasake apie scenariju,praeita serija su Kutceriu buvo tokia leksta,toks pigus jumoras,kad baisu---na,ta su vemalais...Ir Carlis zymiai geriau tiko--jo vaidyba buvo tokia naturali! Gaila,kad jo nebera tame filme.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių