Aktoriaus G. Šapranausko rytas: gražuolė lovoje, policija – už durų

„Kas lengvai ateina – tas lengvai išeina“, - į kamerą įtaigiai ištaria simpatiškas vaikinas, auksinio jaunimo, ar kitaip - viskuo persisotinusių jaunųjų verslininkų atstovas. Po akimirkos jį atpažįsti. Tai – televizijos laidų vedėjas, aktorius ir klubo „Tas Pabas“ vadovas Gytis Šapranauskas. Naujausiame LNK seriale „Kriminalistai“ jis vaidina jauną turčių, kuris ankstų rytą policijos ištrauktas iš lovos atrodo taip sujauktai, kad rizikuoja būtų išbrauktas iš svajonių jaunikių gretų.

Paklaustas apie vaidmenį, G.Šapranauskas juokiasi: „Užverti porą žmonių, sudegini namą, atsikeli su merga, supakuoja mentai – kasdienybė.“ Iš tiesų tai gana artima jo herojui – 31-erių Aleksandrui Bučui, kraštutinių pomėgių šalininkui, persisotinusiam patogiu gyvenimu dideliame name.

G.Šapranauskas priešingai - komforto nelinkęs atsisakyti. Kita vertus, jam patinka ekstremalus laisvalaikis. „Man nesvetimas visoks „lentų“ sportas – ir jėgos aitvarai, ir snieglentės. Todėl džiaugiuosi nesibaigiančia žiema“, - šypsosi vaikinas.

Prieš filmavimo kameras jis save išbandė nebe pirmą kartą. Dirbdamas reklamos srityje Gytis prisižiūrėjo įvairių modernių triukų, skraidančių kamerų ir kt. Tačiau kino principu filmuojamas LNK serialas „Kriminalistai“ jam taip pat paliko įspūdį. „Šis žanras pasistūmėjo į priekį. Jeigu jau galima dėl efekto sudeginti namą, reiškia, perėjome į kitą serialų lygį“, - konstatuoja G. Šapranauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių