Aktorė Sienna Miller susilaukė pirmojo vaikelio

Britų aktorė Sienna Miller šį savaitgalį Londone pagimdė savo pirmąjį vaiką, praneša UsMagazine.com.

Daugiau detalių apie „Alfio“ (Alfie) gražuolės ir jos draugo, aktoriaus Tomo Sturridge'o, pirmagimį kol kas neskelbiama.

30-metė S.Miller apie savo nėštumą, kuris naujiena tapo sausio mėnesį, daug nekalbėjo ir anksčiau pripažino, kad jai buvo nurodyta viešai kūdikio laukimo neaptarinėti, nes baimintasi, kad ji dėl aštuonerius metus trukusios kovos už privatumą bus apkaltinta dvejopais standartais.

S.Miller buvo kampanijos už spaudos standartų gerinimą gimtojoje Jungtinėje Karalystėje priešakinėse linijose ir oficialiam tyrimui dėl „News of the World“ įsilaužimo į mobiliuosius telefonus skandalo sakė, kad dėl žiniasklaidos brovimosi išgyveno „absoliutaus nerimo ir paranojos“ būseną.

Tačiau kovo mėnesį interviu britų „Vogue“ ji truputį papasakojo apie būsimą motinystę ir sakė: „Jaučiuosi gerai. Viskas plėtojasi gerai ir labai jaudina. Gera pradėti naują dešimtmetį ... Dabar man antras trimestras, tad lyg ir galiu kalbėti apie nėštumą, net jei gavau griežtas instrukcijas nesakyti nieko, nes tai visiškai anuliuotų visa, ką bandžiau pasiekti pastaruosius aštuonerius metus“.

S.Miller ir „Tuštybių mugės“ žvaigždė T.Sturridge'as pradėjo susitikinėti 2011 metų pradžioje. Šių metų sausio mėnesį buvo pranešta, kad pora susižadėjo, bet jos buvusi pamotė Kelly Hoppen (Keli Hopen), kuri anksčiau buvo ištekėjusi už S.Miller tėvo Edwino (Edvino), tuos gandus paneigė ir tvirtino, kad pora tuoktis neplanuoja.


Šiame straipsnyje: Sienna Milleržvaigždė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių